Anna

dans

Publicerad 2012-11-09 16:45:47 i Anna,

Det blev överkropp på gymmet idag. Närmare bestämt axlar, bröst biceps & triceps. Gött att köra igen! Lite små seg men inte direkt tappat nått vad jag märker av iallafall. Imorn har gymmet öppet hus och det är gratis träning för alla. Så jag tar med mamma till gymmet imorn och kör body balance på morgonen. Sen är det föreläsning om kost och senare ska jag ev köra stripp tease dans. Skoj dag! Nu ska jag ner till kulturskolan och dansa lite! :)

Fredag

Publicerad 2012-11-09 08:45:33 i Anna,

Dagen är här!! Dagen jag äntligen får gå till gymmet igen! I två veckor har jag suttit varje vaken timme med böcker, dator och tentor. pluggpluggplugg. Igår skrev jag tentan och lämnade in examinations PM:et. Dubbla kurser har verkligen varit tufft och jag är glad att jag inte har massa saker utanför skolan som behövt fokus. Så nu återgår vardagen till det normala. En kurs och lite extra jobb och en massa tid på gymmet!. Idag ska jag äntligen få träna igen. Känner verkligen skillnad på när jag tränar och inte. Mår betydligt bättre av träning det är helt klart!

träningsbrist

Publicerad 2012-11-08 09:30:39 i Anna,

idag är det två veckor sen jag var på gymmet sist. Och de känns! öm lite här och var, torr som fan över hela kroppen och huvudvärk. Ska bli sjukt jävla skönt att gå till gymmet imorn! tentan skrivs idag och paper ska in imornbitti. sen ledig!!!

plugg..

Publicerad 2012-11-04 10:33:29 i Anna,

Pga allt i skolan har veckan stått helt utan träning. Inte nice! Vet inte om det beror på det eller stress eller väder men har haft tung huvudvärk hela veckan. Tyvärr kommer det inte bli någon träning denna vecka heller förmodligen. Fredag kanske! då är allt klart. Allt ska vara inlämnat och tentan skriven. Känns lite ofattbart att då inte ha några som helst måsten att plugga. Näste helg ser jag verkligen fram emot! Har varit tungt att läsa dubbelt. Inget jag kommer göra igen. Lärorikt och stressigt.

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela