Anna

Update

Publicerad 2008-02-29 20:15:06 i Anna,

Har visst glömt skriva att jag ska på kent imorgon.

Så jag ska på kent imorgon med Erika i Karlstad. Ska bli kul det =)

Skickade just iväg en ansökan till Kulturama. En dansskola i Stockholm. Fast vet inte om jag skulle vilja gå där.

Update

Publicerad 2008-02-29 20:08:24 i Anna,

Håkan Hellström, The Soundtrack of our lives, Teddybears STHLM, Salem al Fakir, Petter; Adam Tensta, Eldkvarn, Christian Kjellvander och flera kommer till Karlskoga!!
Putte i Parken.
I will be there.

Dance, Dance, Dance

Publicerad 2008-02-29 16:50:46 i Anna,

Har redovisat projektet idag. Verkligen imponerad över de andra gruppernas danser. Alla var otroligt duktiga. Var verkligen nervös när vi körde. Fick göra två grejer jag inte tränat på innan. Men den första gick bra. Ingen som såg att den inte var intränad. Den andra va inte lika bra. Men den ska göras om.
Ska dansa imorgon en stund med. Göra det sista innan turnén.
Erik va på första lektionen imorse. Hade modernt. Han tyckte de va bra. Så de va kul. Han va kvar på Rebeccas reovisning med. Den va också otroligt bra. En barnföreställning där vi fick medverka och låtsas vara 4-5 år. Vi lekte regn, snö och vatten. 
Hade annan publik som inte vågade vara med och leka.  

Mitt solo gick bra. Fick en total black out innan vi skulle köra men Sara räddade mig =)

Ska söka dansskolor till hösten. Kan inte sluta med dansen.

Ringde till Sjöbacken idag. Verkar som jag får jobba där i sommar och eventuellt extra. Ska dit på lovet och kolla. Det är ju i allafall i rätt hus nu.
Fia verka få på lasarettet med. =) 
Ska söka ett jobb jag hitta igår med. Verka va ett kul jobb. 

image23

Lykke-Li - Dance, Dance, Dance

Update

Publicerad 2008-02-28 19:17:34 i Anna,

Mitt solo är klart! Äntligen. Känns så skönt. Har varit i skolan till 18:30 idag. Klippt låten jag bytt till och dansat. Tackar Sara för hjälpen med dansen.
Imorgon ska vi redovisa och ha genrep inför turnén. Ska bli kul och se vad dom andra har gjort.
Sen på måndag åker min grupp till Forshaga. Tisdag blir det Molkom med de andra grupperna och onsdag är det Sala som gäller.

Låret och knät är lite bättre. Var med hela jazzen fast jag kanske inte borde. Gjorde inte grandpliéerna idag heller. Mamma var ju där och tittade så ville inte sätta mig. Imorgon kommer Erik. Ska bli kul.

Var på blixtvisit i Karlskoga idag. Köpte linnena till föreställningen som jag inte fick hämta igår. Tog sin lilla tid. H&M personalen verkar inte ha sett en rekvisition förr.

Ska njuta av en kopp kaffe och smörgås nu. Sen ska jag sova tidigt. Är helt slut i kroppen.

Update

Publicerad 2008-02-27 20:47:47 i Anna,

Låret blir inte bättre. Har ont i knät nu med. Känns bättre med linement. Var med på baletten imorse. Men gjorde inte grandpliéerna. Var inte med på slutet. Kom ner i spagat idag. Utan att sträcka mig. Första gången.
Imorgon kommer mamma och kollar på jazzen och på fredag kommer Erik och kollar på moderna.

Var på drillen för första gången på typ ett halvår idag. Tappat en del. 
Svängde förbi hos mamma och pappa och åt pappas pannkakor. Fick med mig några hem med till matlåda imorgon. 
Va på H&M och köpte linnen till projektet idag, Fick dock hänga undan dom. Köpte en tränings tröja med.  

Ska ha site specific i vår. Utomhus. En dansföreställning anpassad efter platsen den är på. Ska bli kul. Hade en sådan i höstas men i skolan. Min grupp dansade på skåpen.

Update

Publicerad 2008-02-26 21:23:09 i Anna,

Har bakat muffins idag igen. Hallon. Blev inte riktigt lika goda som förra satsen.

Haft på linement på låret och det brinner som satan. Inge bättre med sträkningen. Tog de lugnt på jazzen idag men borde väl inte varit med så mycket som jag var ändå. Imorgon är det balett på schemat. Ska vara med tänkte jag. Så trist att sitta. Skippar grandpliéerna bara. Mamma kommer nog på torsdag istället för idag.

Börjat med protein pulver. Tror inte jag får i mig allt jag behöver eftersom jag inte äter kött. Dålig på att laga mat. Så tror inte det jag äter räcker till.

Update

Publicerad 2008-02-25 20:08:12 i Anna,

Var i Branäs i helgen jag, Erika, Jonas och Skoog. Det var riktigt nice. Galet, härligt och kul.
Åkte på fredag eftermiddag efter skolan. Hämtade upp Erika i Karlstad. När vi kom fram drog vi på bastun och kollade på Let's dance. Pojkarna uppskattade inte detta. Kollade på Hjälp! innan vi hoppa in i bastun.
 
Tog ett par öl och hade de gött. Erika drog den brillianta ideen om att vi skulle rulla i snön. And so we did. Gick inge vidare dock. Va skare på snön. Det gjorde ont. Hade små sår över hela benen och blödde lite överallt. Efter ytterligare lite bastu och en öl sprang vi ut i snön igen. Smarta brudar.
Efter bastandet så var de singstar som gällde. Körde flickorna mot pojkarna. Inte så svårt att lista ut vilka som van. Fast jag hade Erika på mitt lag.
Ja de va den kvällen de.

Lördagen gick i till backen. Dock blåste den en hel del och Gondol liften var stängd. Så blev ganska begränsat vart man kunde åka och köerna blev långa. Men solen sken och härligt var det.

Fikade och åkte lite till innan afterskin drog igång. Ja sen börja de spåra ur lite. Drack lite öl. Närmare bestämt 6.5 kannor öl.

Är ju inte helt klartänkt efter detta lilla kalas så vi tar en liten "efterfest i våran gondol". Tar ett par åk vilket inte var de smartaste vi kunde göra. Ett under att det gick så bra som de gick. Jag och Skoog krockade en gång men klarade oss.
Erika kläckte ännu en brilliant idee i bastun kvällen innan. Den som inte åker ett åk i bara bh/bar överkropp bjuder laget runt på öl.
Ja vad gör man inte. Många blickar och skratt fick vi. De var väl inte heller så smart. Det va något kallt. Men så jäkla kul.

Sen traskade vi hem och kollade på melodifestivalen. Där somnade Anna i soffan och så va den kvällen slut. För Erika och Jonas fortsatte kvällen ut.

Söndagen åkte vi igen. Ännu bättre väder än dagen innan. Dock så varmt att snön blev tung och lite svåråkt.
Blev trötta ganska snabbt och begav oss hemåt.

Japp de va den helgen de. Underbart skönt att komma bort lite.

Så tillbaka till skolan idag. Jobbar på projektet hela veckan. Special schema. Har sträckt mig lite i låret från snowboarden. Vaknade och hade ont i handen imorse. Fortfarande ont. Kanske också från snowboarden.  
Imorgon kommer mamma och kollar på en lektion.

Update

Publicerad 2008-02-21 20:30:27 i Anna,

Imorgon blir det Branäs igen. Med Erika Jonas och Skoog. Blir kul det. Denna gång ska jag fasen ta railen. Vågade inte igår. Hoppas på bättre väder i helgen.

Sökte jobb på lasarettet idag. Gick väl sådär. Dom lät ju inte allt för positiva. Bara hoppas och se. Tackar Fia för hjälpen med att skriva ut betygen när min skrivare va slut på färg.

Fikade med Torun och Ellinor nyss. Det var deprimerade och trevligt. Hade ångest över framtiden alla tre. Vad ska vi göra med våra liv. Vill verkligen inte vara på torpet en sommar till. Vill nog inte vara i Karlskoga över huvudtaget. Men vart ska man åka då? Har inte råd hur som. Så det blir väl torpet och bo hos mamma och pappa.

Var bara halvdag i skolan idag. Gick hem efter lunch. Delvis för att söka jobbet. Och delvis pga bakfylla och för lite sömn. Blev afterski här i stan ändå.

Och mera afterski blir de i helgen =D

Branäs!!

Publicerad 2008-02-20 21:14:55 i Anna,

Har varit i Branäs idag och åkt bräda. Kul va de. Och jag ska dit på fredag igen! Hela helga =D
Rätt bra i backarna. Lite mycke snövallar längst upp. Längst ner i backarna var det perfekt. Lite blött i snön va de. Kläderna blev blöta rakt igenom. Dimman låg ganska tjock längst upp. Såg inte långt framför en.
Alla i min kära klass som skulle med hoppade tillslut av. Det blev bara jag kvar. Hade Ida och Amanda i danshandledarnklassen med mig i alla fall.
Men det blev Fritidsledarna jag åkte med tillslut. Det var kul. Verkar som det bli afterski här i kristinehamn snart. Om jag orkar. Tveksamt. Skola imorgon. Tre dansklasser.

Ska till lasarettet och söka sommarjobb imorgon.

Update

Publicerad 2008-02-19 22:14:06 i Anna,

Har precis kommit tillbaka till Kristinehamn efter en sväng hem till mor och far. Hämtade mina omklacka stövlar som blev väldigt bra, fikade med Erika och hämtade brädan efter ätit pappas pannkakor. Snodde med mig några hem till matsäck imorgon då det bär av till Branäs.

Visade projektet idag för lärarna. Det va rätt nervöst. Kändes som audition igen. Men det gick bra. Fick lite råd om vad vi kunde gjort bättre. Det mesta var bra så det känns skönt. Fick en total black out när jag visa mitt solo. Gjorde ganska mycket hemma idag och fick inte möjlighet att göra det på stor yta. Eller ja. Möjlighet fick jag väl men orkade inte då jag hade en jäkla huvudvärk som dock gick över efter en kopp kaffe. Koffeinberoende?

Jag sa upp min lägenhet idag. Så i maj lämnar jag min kära lilla etta. Känns lite trist. Blir tufft att flytta till mamma och pappa igen. Mitt rum finns inte kvar. Så vet inte vilket rum jag ska bo i nu.

Måste ladda ipoden tills imorgon. Vill inte ha datorn på över natten så får sitta uppe och vänta på att den ska bli klar. Borde sova. Ska upp kl 6 imorgon.

Gjorde ett IQ test på nätet igår. Ett snabbtest för att se ungefär hur det skulle kunna gå på mensas riktiga test. Hade 121. Vilket är högre än genomsnittet. Det ni! Klara dock inte gränsen in till mensa. Så smart är jag inte.

Dåligt att det inte fanns Historia A som kärnämne när jag gick gymnasie. Måste ha de för att kunna söka kurser jag kollat upp. Ska eventuellt läsa de till hösten.   

Update

Publicerad 2008-02-18 18:39:43 i Anna,

Har tvättat idag. I den nyrenoverade tvättstugan. Fick inte komma in när jag ville för dom höll på att lägga golv. Det behövdes verkligen. Mitt jäkla hyresbolag har visst lite svårt att berätta när de händer saker i huset. Va lite tveksamt innan dom släppte in mig. Men fick som jag ville.

Jazzen idag var tokjobbig. Vet inte om det är att min kondis är nästan obefintlig eller om jag inte är helfrisk. Kände mig lite skakig i kroppen hela dagen. Trodde benen skulle vika sig efter flåsövningarna. Skönt att köra hårt igen. Satt hela förra veckan för jag trodde jag skulle bli sjuk och inte kände mig helt hundra. Känns lite bättre nu. Imorgon är det balett igen. Ser jag fram emot. Sen ska vi visa vårat projekt för lärarna. Lite nervöst. Har inte gjort klart mitt solo än. Borde göra det. Har ju tre timmars hål imorgon så ska försöka bli klar då.

Ska till Karlskoga imorgon. Ska häma mina stövlar som blir omklackade. Sen ska jag hämta snowboarden och sånna grejer till Branäs resan.

Blev inget muffins bak igår. Orkade inte. Orkade inte laga mat heller. Borde jag ta och göra nu. Har ingen mat till imorgon. Sugen på paj. Men har inget att ha i pajen. Så de blir det inget med. Orkar inte åka och handla nu.

Update

Publicerad 2008-02-17 15:51:49 i Anna,

Så då va muffinsarna slut. Tänkte baka en till sats senare ikväll.

Haft en skitmorgon idag. Vaknade och hade ont i magen. Sen när jag gjorde frukost välte äggkokar-i-micro-grejen i micron så jag fick torka ur rått ägg ur micron. Mindre kul. Dock bra att en blev ren. Sen vek sig kaffefiltret i bryggaren så kaffet blev mest bara varmt vatten. Mindre gott.

Har dansat idag. Gick bra idag med. Känns skönt att vara rätt klara i god tid. Första gången någonsin det händer. 

Badtunna hos Kristin igår var jättekul. Mysigt och trevligt. Åkte hem tidigt dock. Långt att köra i mörkret. 

Åker till Branäs på onsdag med skolan. Längtar! Första gången på brädan denna vinter. Förmodligen sista också.   

Update

Publicerad 2008-02-16 11:12:03 i Anna,

Sitter i skolan nu fast de är lördag kl 11:00. Jobbar med projektet idag. Känns inte så jätte pepp. Just nu jobbar dom på en dans jag inte medverkar i så jag satte mig här. Borde jobba på mitt solo. Men kroppen är sliten. Hade behövt en sovdag idag. Sov hos mamma och pappa inatt. Vaknade kl 7 av att världens mest osociala katt Siri inte var så osocial. Första gången någonsin hon kommit för att kela frivilligt. Och när de väl händer så kan man ju inte köra iväg henne.

Var på stan en sväng igår med Carro. Shoppade lite underkläder och den där linnesaken på JC som jag kollat på ett antal gånger men inte köpt för jag tyckt den varit för dyr.

På två dagar försvann mer än halva satsen muffins. Måste skärpa mig nu. Inte äta så onyttigt så ofta.

Ikväll är det Molkom som gäller. Badtunna. =)
Moneybrother spelar på statt ikväll. Hade varit kul att se. Men sett förut och badtunna har jag inte badat förut så badtunna it is.

Nej ska väl ta och ta tag i mitt solo så de blir klart nångång. Bara en timma kvar till lunch.

Update

Publicerad 2008-02-14 18:49:45 i Anna,

Idag har vi haft projektdag i skolan. Vi har jobbat med projektet hela dagen. Fast vi han bara med två danser. Men vi har ju hela helgen på oss med.

Igår var jag på dansföreställning i Karlstad. Krets. Den var bra. Gillade andra delen bäst. Den var inspirerad av hur människor beter sig då de inte tror att de är iakttagna och när de vet att de är det. Det var publik snack efter. Det  var intressant att höra hur hon hade tänkt och hur produktionen gått till. Inspirerande.
Sprang på stan en stund innan med Kristin. Shoppingsuget försvann på något mystiskt vis. Så det fick bli en kaffe istället.

Nu luktar det nybakat i min lilla etta. Jag har bakat hallonmuffins.

Har haft lite ångest senaste tiden. Vad jag ska göra med mitt liv. Känns rätt meningslöst att söka balettakademin. Chansen att komma in känns rätt minimal. Vet inte ens om jag vill gå där. Fast kommer väl ångra mig senare om jag inte söker.
Måste läsa Historia A om jag ska kunna söka danshögskolan. Även där känns chansen att komma in minimal.
Hörde att en sjuksköterska har lägre ingångslön än de får på McDonalds. Det är så sjukt. Då känns det ju verkligen inte inspirerande att söka dit heller.
Fick hem en katalog på Luleås tekniska högskola. Hitta nått programm om friskvård som verkar rätt intressant.
Gjorde ett test på arbetsförmedlingens sida om intressen. Jag skulle passa inom Friskvård och sånt.
Skulle helst vilja jobba med nått sånt och på gym eller liknande. Träning i allafall. Det vore kul.

Idag fyller Siri 1 år!! Lilla pluttan så stor redan. Ska åka hem imorgon och mysa lite med henne. Fast hon är ju inte särskillt mysig. Världens mest osociala katt.

Jag har anmält mig till högskole provet nu. Känns rätt meningslöst det med eftersom jag kommer köra stort på de mesta. Sätter mitt hopp på matten. Svenskan och engelskan är redan körd.

Nej nu ska jag sluta deppa över min ovissa framtid. Jag är för guds skull bara 21 och har hela livet på mig att bli nått.

Ska fixa till lite kaffe, tända ljus och njuta av mina nybakade muffins nu.

Happy Valentine!

Update

Publicerad 2008-02-10 21:44:44 i Anna,

Har nu även klippt mig. Kusin Lisa som familjen besökte idag klippte både mig och mor. Tog bara topparna och det blev bra. Tack Prullan!
Tog en sväng till Lager 157 jag och syskonen. Köpte två tunikor och en BH. Allt som allt 300.

Var på Cissis fest i fredags. Det blev nog lite för kul. Mådde inte helt bra i lördags.

Melodifestialen har totalt spårat ur. Skrattade hela programmet igenom åt alla dåliga låtar. Arrangemanget är bra. Luuk och Gustavsson gör programmet värt att kolla på. Paus dansarna var bra. Men musiken är totalt värdelös.

Ska till Berlin över midsommar med revyn.

Update

Publicerad 2008-02-05 11:41:50 i Anna,

Har lovat fröken Bäck att bli lite mer aktiv här. Så enbart för dig Erika kommer nu ett nytt inlägg. Enjoy!

Jag bytte hårfärg igår. Med hjälp av mig kära Erika. Det blev lite rödare än jag hade tänkt mig men det blev bra ändå.

Revyn är nu över. Det känns tomt men så underbart skönt. Jag var ledig i helgen!! Jag har inte haft en ledig helg sen i Oktober. Dock förvaltade jag inte helgen som jag borde. Hade tänkt jobba lite på mitt solo till projektet men icke. Jag låg på soffan mest hela helgen. Åt pizza två gånger. Kolla på hockey och fotboll. Sprang en sväng på stan och fikade med Fredda och Ching. Har inte träffat gossarna sen innan revyn drog igång i oktober.

Skolan rullar på annars. Har idag haft en balett lektion på morgonen. Kändes bra idag. Har just nu hål timmar, tre stycken, så jag är hemma och jobbar på mitt solo. Har gjort ett par åttor iallafall.

Detta får räcka för denna gången. Men jag lovar Erika att skriva snart igen. =)

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela