Anna

Update

Publicerad 2008-10-30 22:22:31 i ,

Har under min ledig dag i Karlskoga varit hemma hela förmiddagen och hängt med syster liten. Lekt med katten.
Fikade med Carro som är hemma från Göteborg denna vecka med.
Sen var tanken att Karima och jag skulle ta en lång promenad. Men vädert sa att vi skulle hoppa de och stanna inne. And so we did. Tog en kort promenad till Willys och köpte lite mat. Gio fixade varma mackor åt oss. Mys!

Morgondagen är lite oklar. Styr upp de imorn.

På lördag har Karima 25 års kalas. Fyller först nästa helg. Men de flesta är hemma denna helg så de passar bättre. Dock jobbar ju jag söndag morgon. Så ska bara vara med på middagen.

Imorgon bitti åker familjen till Italien. Lämnar mig och katten själva hemma.

Den första snön fallet ute nu. Usch vad denna höst har gått fort.

Update

Publicerad 2008-10-30 11:53:17 i Anna,

Är hemma i Karlskoga nu. Känns som jag inte varit i Stockholm. Kom hit fem igår. Har bara varit hemma med familjen. Idag vet jag inte var de blir. En sväng ner på stan tror jag.
Mamma hade rätt. Siri har blivit mer kelsjuk. Mysigt.

Va på Operan igår på studiebesök. Kollade på Kungliga balettens morgon klass. Vi har ju lite att jobba på. Sjukt duktiga. Deprimerande att se för jag vet att jag aldrig kommer komma dit. Men inspirerande och peppande som fan. Vill ju komma så långt de går. Dansarna där har ju hållit på sen dom va barn. Manipulerat skelett och leder. Jag är för gammal för att kunna göra de.

Update

Publicerad 2008-10-28 21:50:47 i ,

Var hos Doktor Elin igår med foten. Hon skickade mig på röntgen. Drop in röntgen på Liljeholmen. Ska ringa doktor Elin om svar imorgon.

Har varit hos naprapat Peyman idag. Han masserade häcken av mig. Fy fan vad ont de gjorde. Skönt efteråt. Har fått stretch övningar att göra och ska promenera.

Har special vecka denna vecka. Igår hade vi improvisation hela dagen. Jag va inte med. Idag var det street. Jag var inte med. Sen hade vi stretch. Jag var med. De gjorde ont det med.
Imorgon ska vi till Operan. Ska kolla på morgonklassen först och sen rundvandring.

Åker till Karlskoga imorgon. Ska bli skönt att komma hem. Har lite hem längtan. Har inte varit hemma på en månad nu. Tydligen har Siri blivit kelsjuk.

Update

Publicerad 2008-10-23 22:13:03 i ,

Jag har eventuellt en stressfraktur i fjärde metacarpalbenet.
De vill säga ett av de många små benen i mellanfoten.
De är inge vidare. Ska försöka få en tid för röntgen.

Har varit hos naprapaten idag. Kollade upp foten och ländryggen. Ryggen fick jag ingen direkt diagnos på. Vila var de jag fick ordenerat. Samt strecha.
Ska på återbesök på tisdag.

Imorn kommer Fia! De betyder shopping hela lördag! Trevligt trevligt.

Update

Publicerad 2008-10-21 21:32:34 i ,

Han som fick en andra chans i livet. Han som tog den och gjorde det bästa av den.
Han som gjorde oss så stolta över honom dagen han fick skolans stipendium.
KPS gläjdespridare Marcin dog natten mellan söndag och måndag. Han blev bara 26 år.

Update

Publicerad 2008-10-20 15:22:20 i ,

Jag har lite små klumpig som jag är råkat tappa min ipod.     I badkaret.      Med vatten i.
Den gillade inte de. Den la av. Så idag gick jag för att införskaffa mig en ny Ipod. Klarar mig inte utan musik. Väl i affären lyckas tjejen slå igång min ipod men säger att den kommer lägga av närsom och antagligen inte gå att ladda igen så det är lika bra att köpa en ny. Kollar på en ipod touch som jag tänkt mig. Hon har bara en. En 8 gb. Den gamla varianten. Den nya varianten har de inte fått in än. Så beslutsångest som jag får tänker jag att jag ger min gamla ipod en chans till.

Lite små besviken. Hade ju ställt in mig på att köpa en ny. Så nu får vi väl se om den vill fungera ett tag till eller inte.

Update

Publicerad 2008-10-19 14:06:46 i ,

Blev ingen utgång igår kväll. Var så sjukt trött efter jobbet och somnade i soffan.

Är en bra room mate idag. Bea fyller 20 idag och kommer hem ikväll. Har diskat hel diskberget och gjort en kladdkaka till henne. Ska åka och köpa Cola light sen. Gissar att hon vill ha de.

Såg att jag haft min otroligt spännande blogg i två år nu. Funderar på att bli lite mer duktig på att lägga upp bilder. Kanske.

Update

Publicerad 2008-10-18 12:53:26 i ,

Va på Carmen igår med Sanna och Matilda i klassen. De va trevligt. Två hysteriskt jobbiga killar kom och satte sig vid oss. Inledde ett samtal med den mest klyschiga kommentaren någonsin.
- Vet du om att du är väldigt lik Scarlett Johansen. (stavning?) Till Sanna. Nu är ju i och för sig Sanna lite lik Scarlett.

Ska kanske ut och fira Sannas födelsedag ikväll. Fyller på måndag. Jobbar dock ikväll. Får se hur pigg jag är efter det.

Bea är hemma i helgen. Så jag har lyan för mig själv. Skönt och lite ensamt.

Satt kvar på skolan igår och fikade med Sanna, Matilda och Jo. Satt och tjuvlyssnade på en flicka som fikade med sin mamma. Flickan kläcker ur sig helt appropå ingenting
- Visst är det lite dumt och fräckt att kissa på någon annans sockervadd?

Update

Publicerad 2008-10-12 00:22:13 i ,

Har haft besök ikväll Bea och jag. Gästades av Malin, David och Eric. Det var trevligt. Gjorde egen pizza och kolla på tv. Har precis åkt och nu väntar sängen.
Pappa och Elin var här idag. Lämnade min bil och lite saker. Dom va på Sverige-Portugal och kollade.

Imorgon blir de IKEA. Ska till Kista och städa ur lyan imorn med. Orka.

Sprang på stan förut. Jätte shopping sugen och hitta ingenting. Köpte träningströja, trikåer och Kaffe syrup med kanel smak. Vet inte vad jag vill ha men är enormt shopping sugen.
Fia kommer om två veckor. Då blir de shopping!

Update

Publicerad 2008-10-04 12:54:51 i ,

Igår spelade Durango Riot och Centerfolds på Scenario här i Stockholm. Anna va där såklart. De va jättekul. Kul att träffa alla. Torun kom från Karlshamn. En månad sen sist. Lina har jag inte heller träffat på länge. Så de va kul att ses igen. John va där med.
Sceenen var mer en dans eller teater sceen. Så de va sittplatser som gällde. Känndes skumt att sitta och kolla på en spelning. Men de va kul.
Trött och sliten som jag var åkte jag hem efter spelningarna. Hemma två och tvärslockna. Hur trött som helst. Sov till tio idag. Sitter och kollar på So you think you can dance med Bea nu.
Idag är min första helt lediga dag på fyra veckor. Ska träffa Carro och eventuellt Torun idag. Många Karlskogingar i stan i helgen.

Erik och Lina ska på maskerad ikväll och har redan åkt hem. Och nu sticker bandet på turne i en månad. Så kommer inte träffa kära storebror på ett bra tag.

Går verkligen bra för bandet nu. Har träffat en manager. En stor sådan. Som är beredd att satsa. Stort. De kommer hända grejer.

Update

Publicerad 2008-10-02 15:43:04 i ,

Nu är vi nyinflyttade i nya lägenheten Bea och jag. Åkte upp i söndags från Karlskoga med alla saker. Mamma och pappa följde med upp. Jag sov i Kista för Beas föräldrar sov kvar. Så flyttade in i måndags. Lägenheten är stor och mysig. Skönt med ett riktigt kök. Har med mig min egna kaffebryggare nu.

Va på elgiganten och fixade ett tv abbonemang igår. Tog jättelång tid för att killen som fixade de va ny. Funkade inte när vi satte igång de igår. Mitt fel. Satte kortet åt fel håll. Så nu är de fixat. Yeay!

Idag kommer storebror till stan. Ska lira med bandet imorn på Scenario. Ska bli kul. Torun kommer med. Centerfolds lirar innan. Blir grejer de.

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela