Anna

Update

Publicerad 2008-07-30 19:15:21 i ,

Ny mobil och nytt nummer.

Putte imorn. Och Stockholm.

Update

Publicerad 2008-07-24 11:49:35 i ,

Dagen började på sämsta tänkbara sätt. Vaknade av en fladder fladder grej flög runt i mitt rum. Jag hatar dessa harkrankar. Finns nog inget kryp jag är mer rädd för. Diskuterade detta igår och kom fram till att vore de inte för att dom inte visste hur man flög vore dom ju inte så otäcka.
Jag till skillnad från Torun flyger upp och greppar bag in boxen de första jag gör.
Torun du borde nog dra ner på vinet nu.
Nej jag går upp och stänger in den lilla jäkeln och hoppas han dör av värmen under dagen.
Torun vaknade med samma problem igår natt.

Hittar våran kära lilla katt i min syster rum tuggandes på nått som kan ha varit en råtta. Stänger även in henne. Dock inte i hopp om att hon ska avlida av värmen utan äta upp hårtussen på golvet så jag slipper ta hand om den. Har släppt ut henne nu. Dock ligger hårtussen kvar. Pappa kom hem!

Hittar vårat kök i en totalmess. Syster lämnat en lapp att hon städar sen. Plockar iallafall ur diskmaskinen. Sticker till under foten och kollar och ser att det är blod överallt. Haltar in på badrummen och hittar en glasbit i foten, aj! 

Sen var det dåliga med dagen slut. Det bra är att de är sjukt varmt ute. Jag har både solat och invigt poolen för sommaren. 

Fick mitt lönebesked idag. Det var väldigt roligt. Fick mycker mer än jag trodde jag skulle få. 

Hade myskväll igår. Satt hela dagen nere på Melkers först och fikade. Förflyttade oss till Indiska resturanten och åt där. Sen satte vi oss i Ekmansdalen resten av kvällen. Mys, mys. Jag, Torun, Karima, Nessim och hennes bror och kusiner. Åkte hem och tog ett bad i badkaret. Vårdade mina oh så ovårdade fötter. Så nu är dom faktist riktigt fina. Förutom såret efter glaset då.   

Update

Publicerad 2008-07-13 13:10:37 i ,

Sambo. Ska jag bli med Bea. Blir kul. Dröjer nog innan storebror kommer till stan. Så nu letar vi efter en två jag och Bea.

Var en olycka inte långt härifrån inatt. En 19 åring dog. Pappa är iväg och jobbar med katastrof gruppen nu.
Sen hitta dom en man vi sjön inatt med. Död han med tror jag.

Update

Publicerad 2008-07-12 13:11:34 i ,

Går inge vidare med varken lägenhets sökandet eller jobb sökande. Men de fixar sig.
Börjar få lite dansabstinans nu. En vecka sen sist.

Träffa Fia och Lisa igår. Ett halvår sen jag träffa Lisa. Lunchade på stan. Trevligt.
Åkte och träffade Malin på kvällen som åker till Kos idag. Ska bli bartender och borta en månad. Minst. Ha det bra Malin och ta hand om dig!

Ska träffa Torun och gänget idag.

Update

Publicerad 2008-07-10 19:33:55 i ,

Flytta till Stockholm. Skaffa lägenhet. Hitta jobb. Dansa på halvtid. Balettakademien.

Update

Publicerad 2008-07-07 11:51:36 i ,

Imorgon kommer dommen. Ganska avgörane dom. Flytta till Stockholm eller ej. Vill dit. Hoppas hoppas. Håll tummarna för mig.  

Hamnade på statt efter audition. Ute med Ching, Fredda, Mos och Jenni. Kul att träffa folk.

Ska ner till stan och lämna boken som är försenad och ännu inte utläst. Sen till jobbet. Slut på min lång lediga helg. Nu har jag bara två dagar i rad som längst ledigt över hela sommarn.

Update

Publicerad 2008-07-04 13:05:56 i ,

Ska träffa den där Ching Kit Fredrik Leung snart. Inte sett han på ett tag. Facebook berätta att han har gått och förlovat sig. Gratulerar. Men fy skäms på dig Ching. Sånt vill man inte höra från fejan.

Fikade med Fia igår. I Lunedet. De är mysigt är ute. Lungt och skönt. Lite fallande ekorrar här och var men annars bra. Satt och kollade på en som hoppade runt i trädet ovanför oss. Sen missa han grenen och föll ner på marken brevid oss. Lyckades krocka med en gatulampa innan han landa.

Fått min drillväska nu. Riktigt snygg faktist. Röd.

Åker till huvudstaden imorgon. Bara över dagen. Har samma tid som Jennifer. Skönt att slippa vara själv. Och kul att träffa Jennifer igen. Malin och Bea har på morgonen. Svårt att veta vad jag ska förvänta mig. Ingen aning om vart nivån ligger.  

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela