Anna

Update

Publicerad 2008-06-30 12:32:32 i ,

Sov 12 timmar inatt. Vaknade halv tolv av att mamma ringde. Börjar jobba om en och en halv timma. Så ska man käka frukost eller lunch?

Ska på audition i Stockholm på lördag. Funderar på att ta en hel helg i stor stan. Nån som har en sovplats över?

Update

Publicerad 2008-06-29 18:40:41 i ,

Händelserik helg.

Fredag kväll blev de Red Brick en sväng. Elinor och Hilda var hemma. Trevligt. Hängde där ett tag och gick till Wickan sen. 80kr för att komma in. Knappt en människa där. Plankade in. Fick ju släpa på jackan hela kvällen då. Men de va de värt. Käkade på Wiking. Drog på efterfest en sväng men de va inge kul så jag traskade hem.

Lördag var först på loppis med Fia sen jobba jag kväll. Åkte till Erika som hade fest och skulle bara hänga ett tag. Men de slutade med att jag hängde med till statt. Hade ju inget förköp. Björn Rosenström spelade. Skit kass. Ljög för vakten att jag hade förköp. Kom in till kassan och känner tjejen där. Så tjatar in mig för halva priset. 100kr. Statt va kul. Hängde i baren och undvek Björn. Fler än jag som gjorde så hade en del att snacka med. Käkade och åkte tillbaka till Erika på efterfest. Inget vidare drag där. Men de va kul.

Sparat massa pengar denna helg. Mina inträden skulle gått på 280 och jag betala 100.

Har precis varit ute på promenad med Fia. Gick från mig till mcdonalds och köpte glass. Åt på stan och gick till Rosendal och tillbaka. De är en bra bit. Gick från mig kl 15:30 och jag kom hem 18:00. Hade dock fel skor. Ont i fötterna.

Fotboll ikväll. Vart?

Update

Publicerad 2008-06-27 20:46:08 i ,

Carro: jag går nästa vecka mån-tors. kväll, kväll, dag ev kväll, dag ledig fredag. Så fika styr vi. Åker till stockholm nån dag där fredag eller lördag.

Update

Publicerad 2008-06-27 20:44:05 i ,

Har varit i Karlstad idag och shoppat lite med min kära fröken Bäck. Köpte en t-shirt och en stor långärmad tröja på MONKI. Käkade på Burger King. Gud vad gott de är.

Va på statt igår och kollade på Centerfolds. Riktigt bra. Olle har en sjukt bra röst. Blev dock sent. Åkte hem 0:30. Upp kl 6. Så jag har varit trött idag. Gick bara till 13.
Tog på mig att jobba extra imorgon kväll. Men får kval ob så de blir rätt bra betalt. Tacka och ta emot.

Ska på loppis en sväng med Fia imorn. Trevligt.

Update

Publicerad 2008-06-24 18:43:09 i ,

Vanlig dag idag. Inte gjort något särskillt. Jobbigt att gå upp imorse. Svårt att sova igår efter kvällsjobb. Somnade inte förräns tolv.
Tog promenad till stan efter jobbet och fick sällskap av Lina på jobbet. Hade tänkt fika med Torun men de sket sig då hon va i Florens. Efter lite letande efter annat fika sällskap slutade det med att jag sprang på mamma på stan. Så jag fick fika gratis.
Fick mina hörlurar jag beställde i söndags idag.

Äntligen tagit tag i högen av räkningar. De va inge kul. Tur att lönen kommer snart.
Ska till Karlstad på fredag en sväng och träffa fröken Bäck och shoppa lite.


Nu har lillasyster en date så jag ska hålla mig borta. Precis som igår kväll.

Update

Publicerad 2008-06-23 11:04:46 i ,

Hemma från helgen i Berlin igen. Har haft sjukt roligt. Varit där Torsdag-Söndag som betalning för revyn.

Åkte hemmifrån torsdag morgon. Buss till Arlanda. Flyget tog bara en timma och 20 min. 
De flesta gick och käkade på en resturant men vi i baletten tog en kväll för oss själva. Hittade en sportbar och satte oss där. Käkade och beställde in en drink var. Visste inte att tyskland spelade match den dagen. Men vi hade tur och hade tagit bordet precis vid tvn. Precis innnan första halvlek va slut beställde johanna in shottar år oss alla. En B52. Kaluha, baylies och rom. Sätter eld på shotten och dricker den med sugrör. Men servitören lyckas välta en av shottarna när dom brinner och Cicci får den i knät på sin filt. Så de brinner på hela brickan och i Ciccis knä. Men de gick bra.
Bordet bredvid oss sitter fyra danska killar i vår ålder som vi börjar snacka med.
Det börjar regna och vi sätter oss inne med danskarna som är på road tripp i europa och kommit till Berlin samma dag.
Kollar klart på fotbollen och går vidare till en klubb med danskarna.
Träffar flera svenskar på klubben. Två från Lidköping som drar vidare till Italien samma natt och två Stockholmare.

Konstigt nog drar man sig till svenskar. Inte snackat så mycke med tyskar denna resa. Tyskar har verkligen ingen klädsmak alls. Så de har synts att vi inte är tyskar.

Vi kom hem kl 5 fredag morgon.
Fredag shoppade vi. Hittade en klänning och en väska.
Hade förfest på vårat rum efter en två timmar power nap. Stockholmarna kom. Tanken var att vi skulle komma till nån klubb. Men så blev de inte. Bea däckade på tunnelbanan. Så vi gick hem. Men klockan han bli 5 även denna natt.

Lördag gick vi på Hitler vandring. Kollade olika byggnader och platser där Hitler hade härjat.
Gick hem och tog en power nap innan vi gick ut och åt. Hela gängen på samma resturant. Var 30 pers.
Vi dansare drog vidare till en krog. Satt där en stund innan vi gick till en klubb. Träffade ett par australienare som vi hängde med. Gick till en klubb som hette Weekend. Den låg på 15:e våningen. Kom in för halva priset.
Två våningar över dansgolvet var en stor uteplats. Där satt vi mest hela kvällen. Cicci och jag stannde längst. Träffade två tyskar vi snackade med. Tvillingar. Hängde med dom resten av kvällen. Kollade på soluppgången från uteplatsen. Drog hem kl 6.
Kl. 7:30 tvingades vi upp och panik packa innan bussen gick 8:00.


Har sovit 14 timmar inatt. De behövdes. Ska iväg och jobba ikväll. 

Skickade efter nya hörlurar igår. Ska komma i veckan.  

Update

Publicerad 2008-06-18 11:29:17 i ,

Fick precis besök av en herre från Jehovas Vittnen. När jag väl fick en syl i vädret sa jag att jag är ateist och han svara:
- Det var ju tråkigt för dig.
emh.. Hade jag tyckt det hade jag väl blivit kristen för länge sen. Så frågar han hur jag kan förklara jordens uppkomst om jag inte tror på gud. Big Bang? Han nickar bara och ger mig två upplagor av vakttornet och hoppas att jag kommer på bättre tankar. Jisses.

Gillar verkligen nya frillan. Konstigt kort bara. Inget att ta i.

Update

Publicerad 2008-06-17 23:46:39 i ,

Väldigt tung dag på jobbet idag. Tänker på er alla berörda.

Har efter min tunga dag på jobbet varit och fikat med Fia. Hon följde även med mig som moraliskt stöd ifall jag skulle börja fega ur hos frisörn. De gjorde jag inte. Har kortare hår nu än jag haft sen jag var fyra-fem år typ. Har klippt page. Ska fixa en bild så småning om. Hur nöjd som helst. Har ju dock inte sett de lockigt än. Men tror de kommer funka så med.

Har tränat ikväll med. Riktigt jäkla skit kul. Älskar att dansa för Nela. Gick jättebra idag tycker jag. Satte inte allt men kände mig rätt duktigt där ett tag. Så mycket fart i danserna som man inte får någon annanstans. Mycket mer utmaning.

Ska rekomendera ett program jag såg med pappa nyss. En talare vid namn Hären som talade om kreativitet. Riktigt jäkla intressant. Verkligen en tankeställare. Gå in på svt.se och gå till talare i spalten längst upp till höger. Finns på den sidan.
Ska packa inför Berlin imorgon. Går kvällen. Kommer missa lite av fotbollen.

Update

Publicerad 2008-06-16 12:55:03 i ,

Jag kom in på Danshandledarlinjen. Känns både bra och lite mindre bra. Bra för nu vet jag att jag får dansa på heltid ett år till. Mindre bra för jag vet att vi kommer börja om på en lägre nivå nu. Och jag kommer bli kvar i Karlskoga ett år till.
Blev så jäkla sugen på att flytta till Stockholm nu när vi va där. Men de får vänta ett år. Ångrar att jag inte sökte kulturama. Hade nog haft chans att komma in. Malin och Cissi har kommit in. Men hade ju inte haft råd iallafall.

Imorgon ryker håret.

Update

Publicerad 2008-06-15 19:05:50 i ,

Nyss kommit hem från Stockholm. Blev en riktigt rolig helg.
Åkte från busstation igår morse kl 7. Nära på att jag inte fick åka med bussen. Hade inte förbokat biljett och bussen var full. Chauffören räknade lite i sina papper och jag fick åka med. Framme i storstan käkade vi först och satte oss på en Wallmans krog 12 på dan. Tog en öl. Två kompisar till Torun gick förbi och satte sig med oss.

Åkte ut till universitet och hängde där utanför ett tag. Gömde lite saker i skogen och gick in. I entrén var de visitering och de frågade bara om jag hade mat eller dryck i väskan. Sa nej men de hade jag. Dom kolla inte. Frågade om jag hade paraply och dum som jag är säger jag ja. Så blev av med det. Tog ett annat senare. Så jag kom med ett randigt och gick med ett prickigt.

Kollade på Sahara Hotnights. Dom va riktigt bra. Sjukt coola tjejer. En blir lite avis. Trummisen är riktigt grym. Kör i högklackat.
Gick ut och mötte storebror och gänget. Sen kolla vi Mando Diao. Jag gillade de. Sist jag såg dom var dom inte lika bra.
Gick in i öltältet och tog en öl. Hur lätt som helst att traska ut med ölen fast man inte fick. Lite dålig koll hade dom.
Kollade första halvlek på fotbollen. Såg dock inte mycket.

Träffade Cissi. Såg Queens of the stone age och Hellacopters. Bra båda. Dregen spelade i sista låten.
Hives va riktigt bra. Älskar Pelle Howlin's narcisism.
Foo Fighters va bra en spelade länge. Jammade hur länge som helst. Avsluta låtarna flera gånger om. Lite drygt. Hade så sjukt ont i fötterna så satt ner nästan hela spelningen.

Torun och jag som saknade boende våldgästade hos Karl Nielsen. Där även storebror, Fredrik, Jacob, Oscar, Gyllis och Karl sov. Karl bor i en etta. Max 25 kvm tippar jag på. Det var lite små trångt. Men de funkade. Jag sov på en tunn madrass på golvet. Har ont i revbenen idag. Men de gick.
Gick upp kvart i elva för att ta en tidig buss hem. Alla sov mer eller mindre när jag drog. Tog mig till station och fick inte åka med bussen som var full. Fick boka en biljett till nästa buss som gick två timmar senare. Så jag käkade och sprang på stan en sväng.

Ska dansa med Nela snart. Äntligen.

Update

Publicerad 2008-06-13 20:28:31 i ,

Fredag den 13:de idag. Inte haft nån otur. Peppar peppar. Dock varit rätt grinig hela kvällen.
AFV är ju alltid upplivande.
Ska hitta Urban Outfitters i storstan tänkte jag. Och Monki.
Pratade med Kristin idag. Va ett tag sen. Men Karlstad blev de inget. Varken Erika eller Kristin hade tid för mig.  

Update

Publicerad 2008-06-13 20:15:15 i ,

Gått min femte dag på jobbet idag. Och ingen sovmorgon imorn heller. Ska åka med bussen kl 7 till stockholm och gå på W.T.A.I. Trälit nog har de fuckat upp sig med boende. Skulle bo hos Toruns bror Styrbjörn. Men de går magsjuka i hans kollektiv. Och sjuk har jag inte tid att bli. Erik och dom bor 6 pers i en etta. Så där är de fullt. Men de fixar sig alltid på nått sätt. Värsta fall får vi väl hänga ute hela natten. Känns rätt ouppstyrt. Men de blir bra.
Var på stan en sväng idag och fikade med Torun. Träffade Fia.



Känns inte att jag ska åka. Och inte till Berlin heller. Har kännts så avlägset. Åker till Berlin nästa torsdag. Fick info mail i veckan. Vet inte mycker mer än att jag åker på tordag morgon och att vi flyger. De är allt. Men de blir bra de med.


Kan bara dansa med Nela på söndag och tisdag. Jobbar kväll måndag och onsdag. Jäkla skit.

Update

Publicerad 2008-06-12 17:32:10 i ,

Vanlig dag på jobbet igen. Inget särskillt spännande. Ska få delegering imorgon.
Hittade ett rum kallat pingisrummet på lasarettet igår. Stor sal med stor golv yta, musikanläggnig och speglar längst hela ena väggen. Inte perfekt dans golv men de duger nog allt. Får vara där hur mycket jag vill för 70kr/år. Och så får man ju vara i gymmet, solariet och massagestolen också. Taget.

Ska dansa med Nela på söndag. Ser jag verkligen fram emot. Har inte dansat med Nela sen innan revyn. Alltså förra året.
Har verkligen dans abstinans nu. Inte dansat sen audition i söndags.



Shopping sugen är jag med. Ska försöka ta mig in till Karlstad imorgon om de passar.

Update

Publicerad 2008-06-11 18:07:48 i ,

Har haft en inte riktigt så spännande dag tre på jobbet. Introduktionsdag. Har spenderat större delen av dagen i en varm konferans lokal utan ventilation. Hur lätt som helst att koncentrera sig på det mindre spännande föreläsningarna. Men vi fick fika två gånger och lunch. Man gör inte mycket mer än dricker kaffe på lasarettet.
Hade rundvandring på obduktionen. Det var intressant.

Ska iväg och kolla på systerliten som ska spela match idag mot Skoghall hemma. Mamma ska stå i kiosken. Så hela familjen Sjökvist minus storebror är där.

Update

Publicerad 2008-06-10 16:15:18 i Anna,

Har gått två dagar på jobbet nu. Första som vanligt och idag hade vi Durewall. Förflyttning.
Har väl inte varit jättespännande men helt ok.

Ska ner på stan och fika med Carro nu. Visste hon skulle komma i helgen och sa att vi skulle ses men sen åkte jag till farmor och farfar. Trodde hon var tillbaka i Götet nu men icke. Så nu blir de fika.

Grattis Erika till nya lägenheten!
Grattis Mia som kom in på Balettakademin förberedande i Umeå.

Update

Publicerad 2008-06-08 21:07:37 i ,

Har varit hos farmor och farfar nu i helgen. Det har varit hur skönt som helst. Har badat, läst och tagit de lugnt mest. Träffade ett par av kusinerna. Anneli, Lovisa och Natalie. Trevligt. Jag och pappa åkte ner på torsdagen och Mamma och Elin kom ner på fredagen. Sen åkte jag, Pappa och Elin hem på lördagen och mamma idag.

Var i Kristinehamn igår kväll och hälsa på My som tagit examen. Åkte hem tidigt dock för att ladda inför auditionen jag hade idag. Den gick bra. Gjorde väl lite små fel här och var men i stora hela kändes det riktigt bra. Vi var ganska få sökande. Ingen gallring. Så får besked innan midsommar.

Ska åka på Where the action is på lördag. Köper lillasysters biljett som hon inte vill ha längre. Så åker dit med Torun.

Ledsen Carro att vi inte hann ses i helgen. Tar de nästa gång du kommer hem!

Fått mitt mobila bredband nu. Så ligger i soffan med min laptop och kollar på TV samtidigt. Himla smidigt.

Imorgon är det första dagen på nya jobbet. Börjar kl 7. Blir lite tufft de. Så ska ta och sova nu. Har ju dansat hela dan så är helt slutkörd.

Update

Publicerad 2008-06-05 14:02:16 i Anna,

Åker till farmor och farfar snart. Blir borta tills lördag. På landet finns de inget internet så lär inte skiva förräns på lördag tidigast.

De blev inget Björn igår. Han har gått och brännt ut sig. Men de va ju bara en tidsfråga innan de skulle ske. Dummt att välja just den dagen jag skulle se han. Jaja.
Fia och jag hamnade på Backstage istället där storebror helt utan förvarning skulle spela. Dom spelade akustiskt. De lät riktigt bra. Filmade så film kommer när jag får tid att lägga in den.
Shoppade en del. Fia kom men de väldigt glada överraskningen att skatteåterbäringen kommit. Så Anna fick råd att shoppa lite mer är tänkt. Det blev skor, klänning, shorts, linne och bikini. Trevlans. 

Update

Publicerad 2008-06-03 12:48:07 i Anna,

Sov till kl 10:30 idag. De va länge sen jag sov så länge. Fick en lite mindre chock när jag såg att klockan var så mycket.

Har drillshow idag. Ska visa upp allt vi gjorde i Ålborg. Sista drillen för denna termin. Synd. Börjar ju komma igång riktigt bra här. Satte en två turn perfekt i förra veckan. Så nu är tre turn nästa mål. Snurrarna funkar fint. Kasten jag behöver jobba på. Nobelhallen är perfekt att kasta i. Hur högt till tak helst och bra underlag att snurra på. Där jag satte min första två turn för ett år sen.
För er icke drillare så är en två turn ett kast där man kastar staven och snurrar två varv innan man tar den.
Inte helt ologiskt är alltså en tre turn.....

Imorgon blir de Örebro. Ska shoppa med Fia för dom inga pengar jag har kvar. Vill ha skor. Så de blir nog bara skor.

Helt sjukt att vi studenter ska behöva leva under fattighets gränsen. Fick bara halva bidragsdelen nu. Vet inte hur mycket exakt men typ 1000kr. Och dessa ska jag alltså klara mig på under hela Juni. Jäkla tur att jag tog jobbet med månadslön så jag får den nu i Juni. Hade jag varit kvar på gamla jobbet och haft timlön hade jag inte fått den förräns i Juli.
Har så mycket utgifter och så lite inkomst nu. Ska tydligen ha råd att åka till Berlin, ev några festivaler m.m på dessa 1000kr. Kommer inte gå någe vidare bra de där.

Update

Publicerad 2008-06-02 17:00:37 i Anna,

Usch nu har även jag fallit i fjortis fällan.
Anna har skaffat sig en bilddagbok. Måste se vad det är och för att hålla kontakt med alla i klassen som vägrar skaffa fejan.
Räkna inte med uppdatering av bilder så ofta. Blir nog lika mycket som här.
Gud vad jag är tråkig. Vet att de inte är kul att läsa bloggar utan bilder. Men de tar ju sån tid.


image55

annasjk.bilddagboken.se

Update

Publicerad 2008-06-02 16:47:28 i Anna,

Slapp dag idag. Har legat ute i solen hela dagen och inte orkat ta tag i någonting. Somnade till och med där ett tag. Riktigt skönt. Haft hantverkare här som pysslat med soldäcket. Så jag har legat på balkongen hela dagen. Inte hel fel doch med snickare i bar överkropp att kolla på hela dagen. Dessutom världens sötaste hund med. En fyra månader gammal rottweiler tror jag. Lekte lite med han nyss jag och lillasyster.  

Lyckades slå ut strömmen i köket imorse. Tydligen funkar de inte att ha brödrosten och vattenkokaren på samtidigt. Har ju mamma i och för sig sagt men de hade Anna glömt. Inte orkat byta proppar så har gått utan kaffe hela dagen tills pappa kom hem. Så nu är dagen räddad.

Ringde för att säga upp mitt elabonemang idag. Men de hade tydligen redan mitt hyresbolag gjort.
Idag flyttar de in en ny i min lägenhet.  

Update

Publicerad 2008-06-01 18:15:54 i Anna,

Har varit nere vid sjön idag med. Mamma och jag tog ett dopp. Det var kallare idag än igår. Men vi kom i ändå. De va skönt.

Sitter och väntar på maten nu. Blir hamburgare idag. Quornburgare till mig förstås. Har inte ätit de på hur länge som helst. Ge mig nu!
Åt visserligen en McFish igår. Men de är inte samma sak. Sen ville mamma smaka så jag fick bara halva. Sen sa hon att den inte va god. Kunde väl jag fått hela då.

Är sådär jobbigt små sugen på nått att äta nu. Inte hungrig. Bara uttråkad och småäter för att ha nått att göra. Hittills har jag bara hittat pepparkakor. Ingen höjdare.

Update

Publicerad 2008-06-01 13:10:57 i Anna,

Idag har jag och mamma varit på en handelsträdgård utanför björneborg och köpt en massa blommor. Dyrt för mamma blev de.

Var i Örebro igår och kollade på storebror. Fick med oss Fia. De va trevligt de. En massa band innan som inte var våran musiksmak riktigt. Så vi gick runt i stadparken och snacka. Köpte Durango pins. Två stycken.

Idag blir de nog soldäcket hela dan. Kanske en sväng ner till sjön och bada.

Köpte mobiltbredband igår. Så nu om en vecka eller nått så kan jag sitta vid min dator igen.

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela