Anna

Sweedeen!

Publicerad 2009-12-16 12:37:15 i ,

Jaa nu är jag hemma i kalla Sverige hos mammi och pappi. Kom i måndags efter en låång dag av resande. Uppe halv 6 och packa de allra sista innan Sanna och jag begav oss till Haupbahnhof och missade bussen nästan precis. Sanna sprang ikapp bussen som redan hade börjat rulla när vi väl hitta till den. Chauffören pekade på klockan och skakade på huvudet men vi kom med den.
På Memmingers flygplats satt Takida och fikade. Bandet lyste med vilka de var i sina egna merch tröjor. Uncool.
Hemma i Sverige väntade en buss och tre tåg på att få ta mig till Degerfors där pappi mötte upp mig.
Inte så konstigt att komma hem som jag trodde. Har fallit in i gamla sverige rollen direkt.


Har ett nytt lära mig på gitarr projekt.

Prüfung!!

Publicerad 2009-12-11 12:03:15 i ,

Mitt fina sällskap från förra helgen åkte måndag morgon efter en helt fantistisk spelning söndag kväll. Köpte oss likadana merch tröjor Erik och jag. Trodde jag skulle vara galet trött på måndagen men de va rätt lugnt. 
Sen kom tisdagen och Prüfung. Gick rätt bra om man bortser från nervositeten och den skakande kroppen. Körde enbart på adrenalin. Detta examens prov är ändå rätt överskattat. Lärarna ver redan vad de ska säga till oss. 
Efter provet började alla samtal med lärarna. Skönt att få veta vad dom ser även om de är tufft att ta kritik. 
När jag kom hem från skolan i onsdags hittade jag en översvämning i köket. Bara att börja torka. Lekte rörmockare ett tag och försökte lösa upp proppen i diskhon. Gick inge vidare. Ställde upp alla fönster för att vädra ut all fukt eftersom den obefintliga ventilationen inte hjälper så mycket. Då. Utan förvarning slår halsont och feber till. 
Så nu sitter jag hemma dag två och kan inte vara i skolan. Snart börjar luciatåget jag skulle varit med i. Sen är de glögg och julfest. Även middag senare ikväll vilken jag redan har betalat för och beställt mat till. Ringde skolan och frågade om de gick och fixa. Fick inget svar men de skulle kollas upp. Missar även mitt samtal med min balettlärare. Vill verkligen veta vad hon har att säga om mig. Hoppas på att få höra de nästa termin.
Mår lite bättre idag. Va tillochmed hungrig förut. Har kämpat mig de 100 meterna till hyresvärden och sagt till om stoppet i diskhon idag iallafall. Så de fixas förhoppningsvis i eftermiddag. Kämpar även med att packa mina och tildas saker och få lite organistation i tildas rum som nu jag ska ta över. 

Fin främmat

Publicerad 2009-12-05 23:27:52 i ,

Jo minsan jag har fin främmat här i München. Storebror, Fredrik och Torun kom igår. Chockade lite med att dyka upp på skolan. De va skoj. Dom kollade på min sista klass innan jag skolkade från anatomin och mötte min lärare på vägen till tunnelbanan. Hemma hos mig däckade mitt sällskap. Jag gick och blev vräkt under tiden. Jo jag får eventuellt inte bo kvar i lägenheten. De vill inte hyra ut de andra rummet med mig i utan hela lägenheten utan mig. Detta innebär att jag eventuellt måste bo i gästlärarlägenheten i en månad för att sen få ett nytt rum på 6:e !! våningen i 56:an utan hiss! De positiva är ju att jag blir sambo med Helena och Sofie i så fall. Men ska nog kämpa lite för att få bo kvar här. 
Vi käkade igår på Enchiladas. Mexikansk resturant nere på gatan. Sjukt goda tortillias. Beställde in två kannor på margaritas. Värd kväll avslutades hemma med mer öl, youtube och gitarrspelande. 
Idag har vi varit på stan och på julmarknaden på Theresienweise där Oktoberfesten hålls. 
Bästa med dagen var den fantastiska sushibuffén. Rullband med små assietter med olika sushibitar. Bara plocka och äta. Berg av pastellfärgade assietter hämtades i omgångar från vårt bord. Sjukt värt!
Har varit hemma och däckat nu ett tag. Mina fina gäster har lagat mat här medans jag powernapade. Fina fisken med ris och grönsaker i ugn. Gött! Nu väntar snart utgång och de pratas om att vi ska styra mot en strippklubb senare. Kan bli spännande. 
Imorgon är den stora spelningen. Är galet taggad! Bävar dock redan inför måndagsens trötthet..

dec.

Publicerad 2009-12-02 19:24:03 i ,

Ja då har de blivit december och hösten/vintern har kommit till München. Har bara några plusgrader här nu om dagarna. Ingen snö än. Tackolov. Lovet närmar sig och de känns. I både kropp och huvud. Slitigt nu med prüfung stressen som sprider sig som en epidemi i klassen. 
På fredag kommer Erik Fredrik och Torun hit!! Ska bli så kul att ha dem här. Ska på söndag gå och se Them Crooked Vultures. Och världens bästa storebror har sett till att vi står på listan! =D
Dock träligt som fan att de är på en söndag. Har skola på måndag som jag absolut inte kan missa. Sista repet innan prüfung. Så kommer vara en aning astrött på måndag förmodar jag. 
Om 12 dagar kommer jag till Svea igen!

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela