Anna

Update

Publicerad 2009-04-18 11:27:33 i ,

Över två månader sen jag bloggade sist. Jag har tänkt lägga ner denna blogg och tänkte inte blogga mer. Men fick ett litet infall nu.
Vaknade kl 8 imorse pigg men tänkte att de är för tidigt eftersom jag la mig kl 2. Men somna aldrig om. Så haft en tidig skön morgon. Tack och lov var jag själv i lägenheten så jag fick tillgång till hela lägenheten och där med balkongen, tvn och gitarren. Allt man behöver för en perfekt morgon.

De går bra nu. Alla mina på senaste tiden negativa saker börjar vända. Jag har fått en del jobb och därmed mera lön vilket gör att jag kan sluta tigga om pengar från mamma vilket jag hatar. Min rygg är bättre och jag kan dansa och jobba fullt ut. Jag fick 6 200 i skatteåterbäring så jag kanske till och med kan unna mig lite i sommar.
Har sökt både till Danshögskolan och Balettakademien i Göteborg i veckan. Känns skönt. Nu är de bara ansökan till Iwanson och Balettakademien i Stockholm kvar att söka. 
Jag bara måste in på Balettakademien här i Stockholm. Gud vad jag älskar den skolan. Jag har sen jag flyttat till Stockholm varit mer lycklig än jag någonsin varit. Jag älskar att bara gå och strosa i stan. Känner mig hemma i den här stan. Yrkeslinjen får göra så mycket roliga saker och jag avundas dem så. De dansade på Idol, Idrottsgalan och dansar nu som statister på Operan. Att dansa på Operan är en av mina ouppnåliga drömmar. Och dom gör de. I och för sig bara statister. Men dom får stå på Opera sceenen. 
Jag älskar att ha känslan att "nej nu är de lov. En hel vecka till nästa dansklass" och "nej de är fredag, får inte dansa förräns på måndag."  Kort sagt. Jag älskar min vardag!

Och jag fick ett jobb igår. Av 79 sökande var jag chockad över att ens få komma på intervju. En timma efter intervjun som gick jättebra hade de pratat med mina referenser ringde de och sa att jag fick de. Jag ska börja i maj och vara där hela sommaren. Blir jättebra tror jag.

Och, våren är här!

Så där. Skönt att skriva av sig om allt. =)

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela