Anna

Update

Publicerad 2009-06-17 23:03:53 i ,

Har precis träffat Matilda och Sanna. Fikade i gamla stan. Mys. Matilda var jättebakis och åkte hem och sov. Jag och Sanna traskade ner till Björns trädgård och kollade på skatearna. Pratade läängde och detta fenomen karlar. 
Så skönt att prata med Sanna. Hon förstår mig precis och är ett så bra bollplank. Har kommit till en hel del insikt om mig själv och varför jag faller för en viss typ, fel typ av killar och varför mina relationer och förhållanden blir som dom blir. 
Många tankar runt de just nu. Känns skönt att jag tagit tag i saker och ting nu iallafall. Hoppas att jag får ordning på allt snart. Tackar Sanna och Stadmissionens UM för all hjälp och feedback. 

Skickade brevet till Iwanson igår. Har skrivit på kontraktet för ett år på Iwanson. Så nu ska jag bli proffsdansare alltså. 
Många tankar detta med att flytta utomlands med. Kom på idag, vilket jag inte ens haft en minsta tanke på, att jag inte kommer kunna se på svensk TV. Jag kommer se tysk TV. Och de där jäkla tyskarna är ju rätt kända för att dubba allt och kommer därför antagligen inte kunna se mycket på engelska heller. De tar emot. 
Att de blir annan valuta och annat språk (som jag inte kan alls) de har ja tänkt på men de skrämmer mig inte. 

Fick brev från CSN idag. Inge kul. Har haft min post på villovägar senaste året och inte fått mina räkningar från CSN. Har en rätt rejäl skuld till dom som nu gått vidare till kronofogden. Inte alls skoj. Fick massa hjälp av CSN kundtjänst som var förstående och mamma. 
Pengar är ett av mina största problem just nu. De är något jag verkligen mår dåligt över. Att sänka mig till nivån att be om pengar för att klara mig är inte kul. Jag vet att mamma och pappa alltid hjälper mig. Men varje gång jag måste be om de känns de som ett misslyckande i att klara mig själv. Ändå är jag så glad över att jag är så självständig som jag är. Jag älskar att klara mig själv och vara oberoende av någon annan. Denna senaste tiden då jag levt på minimal inkomst har varit den lyckligaste perioden i mitt liv tror jag. Mest för att jag ser att jag klarar mig på det lilla jag har och inte har några krav på vad jag vill ha. Ingen idee att ha de. Jag har inte råd iallafall. 

Nej nu ska jag ta mina insikter och tankar och gå och lägga mig. 

Update

Publicerad 2009-06-13 17:17:30 i ,

Fikade med Carro idag. Pratade om galma tider och våran låg och mellanstadie klass. Satt länge och räknade på vilka som hade gått i våran klass. De tog ett tag innan vi kom på alla. Så många man tappat kontakten med sen dess. Tråkigt. Har dåligt samvete över att jag har så svårt att hålla kontakten med mina vänner när jag inte träffar dem så ofta. Borde verkligen skärpa mig på den fronten. Å andra sida är de ju inte bara mitt ansvar.
Har även dåligt samvete över att jag är så jäkla självupptagen och aldrig kommer ihåg vad andra gör eller vad som händer i andras liv. Jag vet inte ens vad min pappa jobbar med. Fast jag frågat flera gånger glömmer jag ändå.
Har under mina dagar hemma pratat mindre med mamma och pappa än vad jag gör när jag är i Stockholm.
På sätt och vis ska de bli himla skönt att komma hem till Stockholm imorn. Där är min bubbla som jag lever i. Nu är jag i nån slags gammal bubbla där jag känner mig hemma men ändå inte. De är ju inte min vardag här längre.

Frågan är nu hur jag får med mig Eriks gitarr till Stockholm. Har inget case. Pappa har ett men de är rätt 70tals hippt. Men de skyddar ju guran.

Update

Publicerad 2009-06-11 14:34:28 i ,

Har simmat idag. Längtar lite tills imorgon bara för att se om jag har träningsvärk. Simmade en timma. Har inte simmat på typ ett år. Vet inte hur mycket en timma är att simma. Lite, lagom eller mycket? Men musklerna fick ju jobba lite iallafall. Och rastlösheten och överskottsenergin är inte lika illa som igår.

Börjar bli mer och mer säker på att de blir München. Frågan är ju nu bara om jag ska söka Balettakademien. Har ju skickat in papprena så tror jag är tvungen att betala avgiften. Och då ska jag självklart gå. Iofs kul att se hur långt jag kommer.

Ska iväg och träffa Erika och Jonas snart. Ska bli kul. Va ju ett tag sen.

Update

Publicerad 2009-06-09 14:01:46 i ,

Herregud vad fan ska jag göra nu?

Jag har kommit in på Iwanson i München. En treårig proffsdansskola. Jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag flytta till tyskland och dansa på heltid? Klarar min kropp av det? Har jag råd att lägga 475 euro i månaden på att få gå där? Hur bra är skolan? Hur ser framtiden ut för dansare? 

Ena stunden är jag överlycklig och helsäker på att jag ska åka. Andra stunden jätte osäker och tvekar. 
Kommer jag ångra mig resten av livet om jag inte åker? Antagligen. 
Så som det lutar åt nu så flyttar jag till München i höst och ser vad jag tycker. Gillar jag de kanske jag stannar tre år. Minst ett halvår. 
Hört så mycket olika saker om skolan och svårt att veta vad man ska lyssna på och inte. Måste nog försöka skaffa mig en egen uppfattning och fatta ett eget beslut. 

Har så svårt att fatta allt. Att bli proffsdansare har ju varit min dröm så länge. Har på senaste tiden börjat ställa in mig på att jag aldrig kommer komma in och har nu accepterat att min dröm aldrig kommer bli sann. 
Nu helt plötsigt kan min dröm bli sann. Och ändå är jag inte så överlycklig som jag borde vara. Vad betyder de? Hade de inte varit för pengarna hade beslutet varit enkelt. 

Ska åka till Karlskoga idag och ta en riktigt funderare denna vecka. 


För övrigt är jag så sjukt stolt över mig själv. Så här kommer lite ego skryt. 
Sedan gymnasiet då jag fick en yrkesutbildning på köpet har jag:

* Tagit körkort och skaffat bil
* Jobbat som lärarvikarie i två år
* Jobbat som vikarie i barnomsorgen ett år
* Bott på fyra olika ställen
* Vågat söka och kommit in på KPS
* Kommit in på Balettakademiens förberedande
* Klarat ett år på minimal inkomst
* Fått fyra jobb som undersköterska
* Fick som en av fyra jobbet på ett boende för handikappade barn av 80 sökande
* Kommit in på en proffsdansareutbildning

Allt detta under 4 år. Så jag är jävligt stolt över mig själv. Om jag klarat allt detta på senaste fyra året, vad kommer de kommande fyra åren att bjuda på? 

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela