Anna

Dooggii

Publicerad 2010-06-29 22:57:19 i ,

Idag har jag suttit hundvakt.


Men Anna du är ju allergisk mot hundar!!


Jag vet!
Men försök själva stå emot en hel dag med en 6 veckor liten bebis.
Neej precis. Allergichock eller ej!

Vi hade de himla mysigt. Satt nästan hela dagen vid Pinakoteket och myste i skuggan.
Valpen växla mellan busa och sova ett antal gånger innan jag blev hungrig och vi gick hem.
Men måste ändå erkänna att de va rätt skönt när Tanja kom och hämtade sin bebis. Pu! De är visst inte bara att ta hand om en sånn liten en. Kul. Men jobbigt.
Så nu dog mina VILL HA EN HUND!! känslor för ett tag.
Och allergin då. Joo jag kände av honom. Rätt mycket. Tack och lov inte så mycket i ögonen. Dock kliar de överallt på kroppen lillen har varit. Men jag ignorerar kilet så de är rätt lugnt.
Valpen hann med att göra både de ena och de andra både ute och inne. Två gånger kiss på golvet och en liten kräk.
Tur att de va så fint väder att vi kunde vara ute hela dagen.




Känner mig lite besviken på mig själv att jag heelt har missat att kent har släppt ett nytt album. Visste inte ens att de va på väg.

Münch..

Publicerad 2010-06-21 19:29:18 i ,

Ja jag har ju gjort rätt val iallafall. Har varit i skolan idag och dansat första gangen pa fem veckor. Och de va inte sa kul som de borde vara.
Har haft en kickass helg iallafall. Innehallande mycket fest och lite sömn.
Va ute och dansade tills kl 6 söndag morgon. Que fun que fun..

Münch..

Publicerad 2010-06-17 14:12:37 i ,

Är tillbaka i München igen. Känns bade och. Kul att träffa Sanna igen. Och jag gillar staden. Men stressen kom tillbaka nästan direkt. Bara att prata om skolan och vad som är kvar och vad som ska göras är mycket jobbigare än jag hade trott. De känns trakigt. Samtidigt som jag verkligen inser att jag har tagit helt rätt beslut.
Blev sjuk pa vägen tillbaka och har legat med feber ett par dagar. Men nu är jag bättre och har varit i skolan idag. Tittade bara pa pa hiphopen men hade verkligen ingen lust att vara med. Speciellt inte eftersom läraren va riktigt hard idag. Känner vekligen ingen lust att dansa nu alls. Kanske lite balett bara för skoj skull. Ska nog göra de nästa vecka. Ska till skolan imorn igen för att prata med skolan grundrare om att jag ska sluta.
Maste göra ett prov i pedagogik nästa vecka om jag ska fa intyget fran de. Sa de är väl bara att ställa sig och förbereda de. Känner nu att jag gärna gör sa lite som möjligt. Har inte ork varken fysikst eller psykist att komma tillbaka. För lang och jobbig väg.
Men ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Karlskoga pa riktigt. Ska bli riktigt skönt att landa och bara chilla ett tag. Tror sommarjobbet passar mig perfekt speciellt nu. Ett lugnt och roligt jobb.

Action

Publicerad 2010-06-01 12:43:22 i ,

Idag ska jag gå intro dag på mitt nya sommarjobb. Ska bli kul att se hur jag ska ha de i sommar.
Tror de kan bli ett riktigt nice jobb. De enda jag mest oroar mig för är att de kommer bli så mycket dötid att de känns waist att vara där. Men de blir nog bra.
Igår va de action inne i stan. Satt i godan ro och drack kaffe med Karima när en polisbil, en civilpolisbil och en pikebuss kommer i full fart med blåljusen på och springer in på banken bara meter ifrån oss. Men sen va actionen över. De stod och prata en stund och åkte sen. Läste idag i tidningen att de hade fått ett överfallslarm från banken men på grund av elfel. Vi blev mest rädda för civilpolismannen som gick runt i jeans och hoodtröja och pistol i hölstret. En sån man man inte vet att han är polis.

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela