Anna

Grubblerier efter helgen.

Publicerad 2006-11-20 16:30:09 i Anna,

Om man bara visste hur han tänker.....


Kör för fullt nu med repetioner till Trollkarlen från Oz. Varje dag ett par timmar och hela helgerna.
Premiär på fredag nästa vecka. Känns lite sådär. Fortfarande en jäkla massa att träna in. Svårt att ha dubbla roller med. Olika roller olika föreställningar. Svårt att hålla isär faktiskt.

Statt var trevligt. Till en början och verkligen trevligt där ett tag. Glad att ja stanna längre än jag tänkte. Ångrar dock att jag försvann mot slutet.

Lördagen slutade helt otippat hemma hos storebrors chef. Drack te och käka smörgås han och jag. Trevligt. Snacka massa skit fram till 4:40. Sen orka jag inte hålla mig vaken längre. Så kom hem och somnade kl 5. Vaknade 7:30 och kunde inte somna om. Inte lätt att gå upp imorse däremot.
Hade dock gärna avslutat kvällen tidigare på annat håll. Men de blev inte så. Nått jag ångrar. Lämnar mig med en jäkla massa funderingar och grubblerier. Inge kul. Varför? Stora frågan som snurrar i Annas huvud nu. Men efter som inga svar verkar ges är de bara att försöka släppa dessa. Inte lätt dock. Får väl se vad som händer.

Ska ta mig en power nap nu innan timmarna på kungsteatern. Försöka få alla tankar på annat håll.

Kaninen Jessi har dött =(

over and out

Bilägare Anna Sjökvist

Publicerad 2006-11-04 15:57:10 i Anna,

Jaha. Då var man bilägare då. Hämtade bilen igår i Nora. Love it. Åkte ett varv runt sjön idag bara för att få köra.

Jobbade med Malin igår på Wickan. Det var kallt. Stod i entrén. Dörren ut öppnades hela tiden och trr vi nästan hade minusgrader emot kvällens slut. Men det var ju kul ändå. Inga köldskador iallafall.

Nu ska jag och min lilla pärla åka till Degerfors och plocka upp skinkan.

Körde spinning igår. Jobbigt. Och idag gör de ont. Jäkla sadlarna är ju hur obekväma som helst. Kan ju knappt sitta idag.

Blire statt ikväll tro? Troligen nyktert i så fall. Får se.

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela