Anna

BIL!

Publicerad 2006-10-28 08:31:39 i Anna,

Herregud vad har jag gjort. Köpte nästan lite spontant en bil igår. En Renault Megane. Fin var den. Har bara gått 8116 mil. Nya vinterdäck ingår. Ska avbetala den på tre år. 1000 kr månaden. Sammanslagt går den på 48 000. Kolla försökring med. En på 4500/kvarttal. Sjukt att vi unga inte kan skaffa bil hur som helst. Dom tipsa om nån försäkring för tjejer med Renault. Får hämta den på fredag. Körde den igår med. Riktigt fin. saknar dock CD. Men går ju att skaffa nån sån där kasett adapter till ipoden. Och det är ju nästan bättre.

Har fått ett jobb erbjudande med. Hålla en barngrupp på lördagar till våren. Får se hur det blir med det.

Fick VG på mitt matte prov! 24/30. Hade bara ett fel utöver de två jag visste var fel. Klarade sista uppgiften som de flesta andra hade haft problem med. Kul.

Ikväll blir det till Erika ch kolla på film. Pizza pratades det om.

Nu ska jag åka till Colluseum och köra Pump.

Träning

Publicerad 2006-10-09 15:10:14 i Anna,

Det var riktigt skönt att träna igår. Första gången på Colluseum på drygt en vecka. Idag blir det Pump. Hade tänkt köra Aerobic med. Men ska sitta barnvakt åt grannens tös några timmar.

Taket till uteplatsen har påbörjats. Dom har tagit ner parabolen. Så nu blir det ingen TV på ett tag. Damit.

Stockholm

Publicerad 2006-10-08 17:55:01 i Anna,

Mitt tangentbord har varit ur funktion nu ett tag. Där av mitt mindre aktiva skrivande. Men nu har vi införskaffat ett nytt sådant.

Har sen sist varit på Ullared en sväng. Köpte vinterkläder och höstkläder till jobbet. Allt som allt gick det på 2024 kr. Billigt.

Har även hunnit med att vara sjuk. Mindre trevligt. Förkyld. Jobbat rätt mycket ändå.

Har även insett hur sjukt stort stockholm är. Får ju nästan panik av att shoppa där. Så stort, så mycket kläder, folk överallt. Vet ju inte vart man ska börja. Vilket resulterade i att Anna inrw började någonstanns. Bara gick. Köpte inget. Efter en helg i Sthlm är det enda jag lagt pengar på mat.   
Men helgen var ju trevlig ändå =)

Har nyligen vart och grattat kusin Lisa som fyller 16 idag. Grattis!! Blivande frisören gick loss med saxen i mitt hår.. tog en halv cm i luggen.. tack Lisa.. Snygg frilla fick jag ju i allafall.. Varför blir de aldrig så bra när jag sätter upp det själv för.

Storebror kommer hem snart. På fredag. Och där slutar Annas frihet med fri tillgång till bilen.
Men det gör la inget. Skönt att han kommer hem.

Ska åka och träna nu. Body Balance.

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela