Anna

Hur ska jag hinna?

Publicerad 2006-09-21 15:10:05 i Anna,

Tränar redans 6 ggr veckan me dansen. Känner att jag inte får ut så mycket styrka och kondition jag vill ha. Så skrev igår in mig på Colluseum Club. 6 månaders kontrakt. Körde Body Balance igår. Idag blir det nog dans aerobic innan musikal och jazz träningen. 

Fixat eriks bil nu. Så nu har jag bil tills 13 oktober tror jag. 

Erik och Fredrik åker idag till Denver tror jag. Efter en vecka i New York. 

I landet långt, långt borta

Publicerad 2006-09-14 14:15:41 i Anna,

Nu har storebror åkt. Blir en tom månad hemma nu.
Fredrik och han lämnade staden 17:20 igår och landet 22:30. Troligtvis har dom nu landat i New York. Inte alls avis. Så nu ska dom resa runt i det stora landet i väst. I en hel månad.
Jag har verkligen världens bästa storebror. Lillasyster med för den delen. Fika med brors kompisar igår. Trevligt.

Själv har jag flyttat in på gymmet denna vecka känns det som. Tränat en jäkla massa. Prova på vecka på Colluseum. Kört två pass Pump och två Body Balance. Idag blir det Dans Aerobic. Utöver dessa pass kör jag ju dansen med. Tufft tufft. Inte så konstigt att jag har träningsvärk överallt. Men skönt att känna att det faktiskt finns muskler i mig.

Till helgen ska jag jobba med att räkna röster. Blir hela söndagen och en del på lördagen. Betalt =)

Hela veckan har jag jobbat på Häsängen i en femma. Har haft klass kamp i friidrott. Mitt lilla gäng slog de andra överlägset. Kul kul. 

Fick skatte återbäringen idag. Trodde jag skulle få mer. Men ett litet tillskott i kassan i alla fall. Så ska ner till banken nu och sätta in dessa på kontot.  

vågar jag? orkar jag?

Publicerad 2006-09-10 20:38:12 i Anna,

Var på det exklusiva McDonalds idag med Fredda och Ching. Bidde inget Kristinehamn. Fiken i Karlskoga var stängda så Donkan blev det. Gossarna fick återigen in mig på tankarna om lumpen. Jag tror faktiskt att jag vill göra lumpen. Men saknar både kondition och styrka.
Har tänkt tanken flera gånger. Men denna gång har jag till och med skrivit ut ansökningspappren till mönstring för tjejer och fyllt i. Vågar jag skicka in det? Vet att jag säkert inte kommer få mer än 1 på både kondition och styrka. Men jag vill. Möstringen skrämmer mig mer än tanken på att verkligen göra lumpen.

Blir nästan rädd för mig själv. Jag har även varit på Coluseum och tränat idag. Och sprungit efteråt. Frågan är om jag orkar börja träna på allvar. Har inte förmågan att fortsätta när det börjar kännas att det tar emot. Så detta är väl första hindret att övervinna. 

Är nog lika bra att försöka. Har ju tänkt på det så många gånger. Kommer ångra mig sen när det är försent om jag inte gjort det.

John Tucker must die

Publicerad 2006-09-10 15:19:05 i Anna,

Igår var jag och Lisa hos Fia. Riktigt mysig etta hon bodde i. Längtar tills jag börjar leva studentlivet. Sötare katt än Bruce finns nog inte. Fikade hos Fia, kolla runt lite på universitetet, åkte in till stan och åt på Burger King. Åt nån kyckling baguette liknande. Gott. Gick på bio. Såg John Tucker must die. Mycke bättre än väntat. Hade riktigt trevligt.

Snart kommer Ching o hämtar. Ska till Kristinehamn och fika han jag och Fredda.

Fredda har blivit av med håret i lumpen. =P

Bruce Wayne

Publicerad 2006-09-08 11:28:20 i Anna,

Hade första riktiga lektionen med musikalgruppen igår. Ska vara med i Trollkarlen från Oz där med. Ska spela puttefolket och aporna. Premiär 1 dec.

Gjorde lite smått bort mig ett par dagar sen. Jobbade på Österleden. Hade en jäkla träningsvärk i låren och skulle häva mig in i bilen. Lägger handen på ratten och TUUUUUUUUUUUT!! En mängd elever står och stirrar på mig och skrattar. Kändes lite dumt.

Fia och det nya lilla tillskottet, katten Bruce Wayne har flyttat till Örebro bara sådär. Så nu ska jag och Lisa in och hälsa på imorgon.

Prullan kommer till helgen =) Hon är kylig =P

Ska jobba ikväll. Nattöppet dagis.

Helgen

Publicerad 2006-09-03 17:09:55 i Anna,

Så va man till sist ägare av en egen blogg.

Helgen har varit rätt trevlig. Började med att storebror spelade på satin i Örebro i fredags. Tog bussen själv in kl 21:30. På satin kände jag bara Erik så vart lite stelt när Anna inte var på vara-social-och-träffa-nytt-folk-humör, menmen. Vänta två timmar tills Durango Riot intog sceenen. Ett band innan spelade. Samma enformiga musik i en timma. Men Eriks band var riktigt bra. Bidde lite mer fart på publiken när dom drog igång. Fick bra recensioner med, kul kul =) Dock missa jag sista låtarna för sista bussen gick 1:30. Så det var trist, menmen.
Igår blev det statt med Malin och lite folk =) trevligt. Var hos Helen innan =) Da Buzz spelade.

De vilda djurens flykt :P


Idag har jag återigen varit på Ikea. Femte gången på senaste veckorna. Skulle införskaffa säng åt syster liten, men varken ramen eller madrassen fanns. Köpte iaf 6 djupa skålar till tallriks settet jag köpte när jag och Carro var där. 

Dansen har dragit igång igen nu och den är efterlängtad. Så kul att få börja träna igen. Saknat dansen. Detta år är jag med i alla grupp 1 grupper. Så tränar nu 6 ggr veckan. Kommer nu till hösten vara med i pjäsen Trollkarlen från Oz med moderna och ev musikalgruppen. En musikvideo blir de till våren då Folkhögskolan ska göra en film där vi dansar.  
Med drillen som iår blir roligare än någonsin kommer vi att tävla i RM i Fristad till våren. Går vi vidare vilket jag inte tror blir det SM i Borås. Eventuellt blir de marsch SM i Örebro i vår med =) Tror Hanna kommer tillföra en massa till våran lilla trupp. Kul att ha tränare så man kan utvecklas lite med drillen. Har stått still så länge nu. Så slipper vi göra programmen själva =)

Örebro imorgon?

Så var Annas första blogg avslutad. Over and out!

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela