Anna

Update

Publicerad 2008-12-16 23:44:15 i ,

Imorgon åker jag hem! Äntligen. Har inte varit hemma på en och en halv månad nu tror jag. Ska bli skönt. Kul nu när nästan alla kompisar är i stan. Skoj skoj ska de bli. Fast jag har ingen Siri att komma hem till längre. Det är så tråkigt. Usch vad jag saknar henne. Ingen konstig misse som sitter och tittar på en när man ska sova.  

Har jobbat klart mitt jobb maraton på sex dagar nu. De är riktigt skönt de med, och en hel del pengar. Inget jobb förräns i januari. Sovmorgon varje dag tills skolan börjar. Gud vad skönt med lov. Har jag inte haft ordentligt på vet inte hur länge. Berlin över midsommar?

Har varit och lämnat min bil hos Beas släktingar. Kan inte köra den hem och inte ha den parkerad här vid lägenheten. Så dom var snälla och lånade ut sin tomma plats till mig över jul.  

Update

Publicerad 2008-12-12 21:42:43 i ,

Är så trött på alla motgångar. Vänder det inte snart. Känns som att precis allt går emot mig just nu.
Var på verkstan med bilen idag. Bromsbackarna var sönder på vänster bak däck. Skulle bara kosta några hundra att köpa nya sa han. Icke då. Över 1000 lappen. Sen tillkommer ju kostnaden att byta dom. Har jag verkligen inte råd med. Hela dan blev upfucked. Åt ingen frukost för tänkte att de skulle gå snabbt. Icke då. Han inte ens hem innan jobbet. Så helt utan energi och kaffe gick jag till kl 13. Då hade min bil lagt av två gånger och jag fick leta hjälp för att få igång den. Var verkligen på gränsen till att bryta ihop när den la av sista gången.
Har gått hundrig hela dan i stort sett fast jag ätit. Jobbade till åtta och har sen åkt runt lite i bilen för att ladda batteriet. Tankade och handlade innan jag kom hem. Nu har jag till och med lagat bra god mat och ätit. Så nu har kag bunkrat upp inför morgondagens 8-20 jobb. Fy fan. 
Ber till icke existerande högre makter att min bil starat imorgon bitti. Annars kommer jag komma sent. Tar jag tunnelbanan måste jag åka innan 7. No way. Cykla. No way. Bara om bilen inte startar.  

Update

Publicerad 2008-12-09 12:20:11 i ,

Så het va jag igår kväll..

Allt för konsten..

Jo vi hade föreställning igår kväll. Som synes var vi utklädda till clowner. Gen repet gick bra förutom att jag drog sönder min kjol och bröt en nagel så blodet forsade. Men de gick ändå bättre än föreställningen. Gjorde fel på ett ställe där alla står still. Utom jag såklart som började på nästa steg. Det är det jag hatar med föreställningar. Då gör man fel på ställen man aldrig gör fel på annars. Men men ja ja. Kan ju inte trösta mig med att ingen såg att du gjorde fel. För de syntes.
Men får ju en extra chans ikväll att göra rätt. And I will.
Å andra sidan gjorde jag ju en sjukt massa rätt. Synd bara att de är misstagen man lägger på minnet.

Update

Publicerad 2008-12-01 18:01:17 i ,

Jälva SL säger jag bara. Jälva SL.
Biljett kontrollen idag på bussen beslagtog mitt SL kort. Mitt SL kort jag betalat 1780 kr för att få åka tunnelbana fram till sista december. Jag köpte mitt SL kort som student med mitt studentkort. Mitt studentkort gick ut den sista oktober.
Då inte mitt kort längre gilldes så tog dom kortet från mig och fick istället en lite lapp med böter på 1200 att betala.
Jävla SL.
Hur i helvete ska jag kunna betala denna? Hur i helvete ska jag få min ekonomi att gå ihop nu? Har de ju redan svårt nog som de är. Har efter betalda räkningar 2600 att klara mat, bensin och nöjen på. 1400 kvar alltså. Nöjen kan jag ju glömma. Mat kan jag ju också i princip glömma. Nudlar fram till jul alltså. Bensin måste jag ha för jag måste ta bilen hem till jul. Annars får jag parkeringsböter. Julklappar kan jag definitivt glömma.

Hatar min ekonomi nu. Som tur är har jag jobbar rätt mycket denna månad. Iallafall 3000-4000 tusen kan jag kanske få ut. Täcker ju bara räkningarna. Men de är iallafall så pass.

Fick jobbet på Funky Kidz. Så där har jag ju lite att hämta ut i vår. Frågan för om jag tjänar på de dock. 


Iggy Pop kommer till Putte i Parken. De är sjukt.


Erik kommer och spelar på Debaser på fredag. De ser jag fram emot. Torun och Ellinor kommer med. Kul.


Foto grejen kan jag också ta och glömma igentligen. Har inte råd att köpa några bilder. Har kanske inte skrivit om det. Men jag fick erbjudande att gratis bli stylad hår och smink och sedan fotografering gratis. Bilderna som kostar sjukt mycket bara. Vännerna jag fråga kunde inte så får se om de blir nått överhuvudtaget.  

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela