Anna

Show rep

Publicerad 2010-03-30 21:10:09 i ,

Har idag haft första genomdraget av föreställningen. De gick helt okej. 
Blir galen på våran jazzlärare dock. Vi blev klara med vårat moderna precis efter sportlovet. 
Med jazzen blev vi klara typ denna vecka. Allt känna total förvirrat och hon håller dessutom på och ändrar för att sedan ändra tillbaka och skapar ännu mer kaos i huvudet på oss. Men de blir nog bra tillslut. 
Kul att se två och treornas stycken. Inspirerande och taggande. 
Glömde helt bort attt jag faktiskt är skadad i mina hälar när vi repade i går och gjorde ett hopp vi gör på jazzen flera gånger. Jag har inte hoppat på en månad just för att jag inte kan. De gick bra ett par gånger tills de tillslut blev för mycket och jag kom på att jag var skadad. Men är ju mycket bättre än jag varit så de känns ändå bra. 
Har nu till föreställningen fått ta ut min kära piercing och känner mig rätt naken under nosen nu. Har i retainern så den kommer ju inte växa igen. Dock kan jag inte sätta i ringen själv så får gå utan den tills föreställningarna är över. Och kommer inte hinna gå till piercingstudion här i Tyskland innan jag åker till Sverige och i Karlskoga finns ingen piercingstudio. 

Timmar

Publicerad 2010-03-28 13:57:07 i ,

Hade koll på att de va Earth Hour igår och slog av all elektronik och la mig i badet med tända ljus och Flickan som lekte med elden. Låg en och en halv timma så jorden fick en extra halvtimma utan el av mig. Dock är ju frågan hur miljövänligt de var att jag fyllde badkaret med vamvatten. Jorden hade kanske tjänat på om jag suttit framför datorn hela kvällen. Jag badar ju väldigt sällan iallafall så jorden får ta de.
Har dock helt missat att de blev sommartid inatt. Tack vare kära Facebook är jag nu uppdaterad om detta. 

Underbara dag!!

Publicerad 2010-03-25 20:55:36 i ,

Kunde nog inte haft en så mycket bättre dag än denna. 
Sovmorgon till 8:45. Långfrukost och läste bok. 
Strålande sol och tunna kläder.
Pratat med mammi och pappi i telefon. 
Solat, hängt och chillat i parken med klassen.
22 grader i skuggan. 

Sol!!

Publicerad 2010-03-24 21:47:59 i ,

Idag gillar jag verkligen att bo i Tyskland. Hade håltimme efter jazzen och den spenderades i ryggläge på skolans lilla parkering iklädd endast balettsdräckten (den med ben) och solglasögon. De känns helt insane att de faktist är så varmt och helt möjligt att ligga så i mitten av mars. Hade sen anatomi klassen utomhus. 
Kvällen nu har spenderats på taket utanför mitt fönster med ljus, te och goda vänner. Myspys. 
Bokade biljetter till Svea idag. Dock dröjer de ett tag innan de kommer till användning. Fast måste ju erkänna att de tar mot lite att lämna detta väder för de ni har i sverige. Men för en vecka får de väl gå. 

Nackdelen med Tyskland

Publicerad 2010-03-21 13:45:54 i ,

Varför har alla affärer stängt på söndagar i Tyskland? Varför?
Hur fan skulle jag kunna veta igår kväll att de va glass jag skulle vara sugen på idag?
Så nu får min onda förkylda hals klara sig utan glass och nöja sig med tee. 
Såg förresten att de inte är vanlig honung jag har köpt utan skogshonung. Den har visst en hälsofrämjande effekt så de va ju bra. Lite mindra bra är att den är gjort på kåda och smakar skit i för stora mängder.

Gästlärare

Publicerad 2010-03-17 19:55:52 i ,

Idag har vi haft klass för gästläraren Patrick Delcroix. Han har varit dansare i Nederlands Dans Theater och är nu koreograf. Sjukt rolig klass va de. Gillar hans stil som fan. Riktigt skön att dansa. Han har börjat sin karriär på Iwanson en gång i tiden.
Detta är lite vad han har gjort. 

Måndag

Publicerad 2010-03-15 19:43:54 i ,

Nej jag skulle absolut inte ha snurrat i fredags. Kul men idag var de inte värt de. Klarade dagen men känns lite som ett litet steg tillbaka i läkningsprocessen. Funderar på att börja en Voltaren tablettkur. Trist nog har smärtan börjat vandra upp till benhinnorna. Har aldrig haft problem med benhinnorna förräns nu. Undrar vad jag har ändrat på i mitt arbete som utlöser detta. 
Sanna sa idag att äter man mycket kolhydrater kan man få kramp lättare. Jag äter väldigt mycket kolhydrater. Så ska försöka utöka min kost med mer icke kolhydrater. Köpte fiskpinnar idag så de blir de och morötter och potatis och broccoli till middag. Broccoli har vi fått veta är supergrönsaken nr.1. Så de ska de bli mycket av nu.

Jo!

Publicerad 2010-03-12 16:56:32 i ,

Körde på mer än jag borde idag på sista moderna klassen. Gör en snurrkombination där och jag ska inte snurra alls. De gjorde jag. Dumt gjort. Har lite mer ont än imorse. Fortfarande bättre än de har varit ändå. Tur de. Men nu är de helg och hälar och vader får vila nu. Påt igen på måndag. 

Idag fick jag och Sanna besök av Jo. Stannar här över helgen. Kul att ses igen. Saknar vi bara Tilda. 
Hon hittade till skolan och tittade på våran sista klass. Ikväll ska vi ut verkar de som. 

U-bahn

Publicerad 2010-03-11 21:00:22 i ,

Har denna vecka haft fysioterapi tre gånger. Börjar bli lite bättre. Dock har jag haft med spända vader för varje gång jag varit där. Är inte så bra tror jag. 
Idag hade vi Hannes som sitter i receptionen på skolan i improvisation. Började med att gå igenom hela kroppen del för del då den delen får leda rörelsen. Så skönt att gå igenom hela kroppen. Va genom varm och svett när vi va klara. Sen fick vi improvisera i grupper en och en. Läskigt men kul. De är blottande att ställa sig framför ett gäng och bara göra vad kroppen vill. 
Hiphopen va sjukt kul idag med. Dock fick vi skäll först för att ingen kan uppvärmningen vi gjort ett antal månader. 
Körde på som fan på koreografin. Riktigt kul. Länge sen jag fick köra slut på mig som idag. Gött. 

På tunnelbanan i München behöver man inte visa upp biljetten utan man stämplar den och visar upp den om man träffar på en kontrollant. Kontrollantera är ganska tydliga med vilka de är så de är rätt lätta att undvika. Så jag betalar aldirg för tunnelbanan. Och böterna ligger på 400 kr så de är ju inte hela världen att åka fast. 
Igår åkte jag fast. Stod kontrollanter i alla utgångar på stationen jag gick av på. Kvinnan som stoppa mig bad mig visa biljett och jag sa på svenska (tänkte att om hon inte förstår mig släpper hon förbi mig) att jag inte pratar tyska. Hon fortsätter på tyska men hämtar tillslut en kollega som frågar vart jag kommer ifrån. Fortsätter på svenska och säger att jag är från Sverige. 
Vad är oddsen att mannen kan svenska????
Jorå han kan lite och förstår mig. Jag säger att jag inte har nån biljett. Han fråga vartifrån jag kommer precis nu och jag pekar bakom mig på en trappa och säger att jag bara skulle gå igenom. Han förklara att man inte får de utan biljett och jag fortsätter på svenska att jag inte visste. Så mannen släpper mig utan böter.
Va så nervös att jag skakade när jag gick därifrån. Jäkla tur att jag klara mig.

Ett tag sen.

Publicerad 2010-03-08 18:45:59 i ,

Har inget trådlöst internet här så jag sitter på golvet i hallen med datorn inkopplad direkt i modemet. Ingen vidare jättebekväm position så jag sitter inte här så ofta därav har jag inte varit här och skrivit på länge. 

Har precis lagat mat. Gjorde en paj med champinjoner, broccoli, mozarella och oliver. Har ju en förmåga att alltid misslyckas någonstans på vägen och denna gång lyckades jag med att tappa pepparburken i äggstanningen. Öste lite med en tesked och fick bort de mesta men tror ändå pajen kommer bli liite starkare än tänkt. 

Idag har jag dansat balett. Första gången på typ två veckor. Var bara med på stången och tenduerna på golvet. Gick okej. Hade lite ont i benen. Ska köra samma sak imorgon och se vad kroppen säger.  
Hade ljussättnings workshop hela eftermiddagen så inga dansklasser. Tur för mig.

Helgen har varit nice. Sanna hade sina vänner Björn och Morgan på besök så vi har hängt hela helgen. Åt veggieburgare på Kopfeck i tordags, starbucks och Atomic café på fredan och lördan bara chill.
Hade hatt och flug tema på fredagen alla iklädda likadana flugor men olika hattar. Gjorde succé i våra hattar som gick hela dansgolvet runt. Kul som fan.

Dance!

Publicerad 2010-03-03 21:41:20 i ,

Idag hade vi två och treornas gästlärare i hiphop. En lektion man inte vill missa. Så de gjorde ja inte heller. Snörade på mig mina converce med sulorna i och benvärmare på och körde trots mina skador. Första gången jag dansa denna vecka och thank good! de funkade!! Rätt bra iallafall. Men jobbar ju inte så mycket tekniskt med fötterna så kan vara därför. Är rå taggad nu på att dansa mera men bör nog hålla igen lite. Vill och kanske ska testa lite på baletten och modern stången. Vill vill vill!! Meen får se vad fötterna säger imorn. 
Har haft hit en av tekniker killarna som hjälpte mig förra gången med internet. Dock utan lyckat resultat denna gång. Men de är nog internetets fel och inte hans. Så ska ringa Vodafone imorn så får dom komma och fixa de. 

Mooving

Publicerad 2010-03-02 20:07:03 i ,

Ja nu har jag flyttat till Schleissheimer 56 istället för 14. Flyttade över de mesta sakerna i lördags och sov första natten här då. Blir nog bra detta. Problemet nu är att vi inte har internet som de ska va. Ska försöka leta upp tekniker killarna på våningen under min förra som hjälpte oss i förra lägenheten och se om dom kan komma och fixa de hos tilda och mig.
Har inte blivit ett skit bättre i mina hälar trots massa vila. Snarare värre. Går nu på antiinflammatoriskt och dansar inte alls. Suger. Imorn har vi streetläraren som är gästlärare hos två och treorna. Gör asgrymma koreografier och vill verkligen vara med. Ska se om jag kan iallafall markera armar och lära mig koreografin. Vill inte missa!

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela