Anna

Update

Publicerad 2008-09-23 19:12:30 i ,

Har spenderat senaste dagarna med gossarna i klassen mer än jag varit ifrån dom. Igår träffades vi när vi började kl 9. Sen hängde vi till typ fem då Ale drog. Jag och Daniel hängde till tio. Sen sågs vi imorse igen samma tid och har hängt med Daniel tills nu. Härliga killar.

Har sett bilder på nya lägenheten idag. Den ser jättebra ut. Tror de kommer bli bra att bo med Bea. Ska dit och kolla på den imorgon efter skolan. Kommer inte jobba nått denna vecka. Förutom lördag och söndag fast i Karlskoga. Ja jag kommer hem i helgen.

Update

Publicerad 2008-09-21 20:19:12 i ,

Har jobbat långdag idag. 8-17. As segt. Hade inte med nån mat så har inte ätit ordetligt på hela dagen. En macka, ett äpple och cirka 18 koppar kaffe. Köpte sushi nu när jag kom hem. Gott gott. 

Har precis lagt på luren efter ett en timma och en kvart långt samtal med min kära Bäck. Har inte snackat på länge så hade en hel del att snacka om. Gud vad jag saknar dig gumman! Våra tekvällar.

Va hos Kalle igår och hängde. Fredrik, Kalle, Olle och jag. Lyssna på musik och snacka. Åkte hem tidigt eftersom jag skulle upp imorse.

Köpte nya skor i fredags när jag och Alle va på stan. Fikade på hans resturant. Trevligt att hänga med nån i klassen utanför skolan.

Update

Publicerad 2008-09-18 12:29:01 i ,

Mamma har sagt att de numera finns vegetarisk bacon!
Bacon är det enda jag saknar sen jag slutade äta kött. Jag har inte ätit bacon på över två år.
Dock finns de inte i kistas mataffärer. Måste leta vidare.

Update

Publicerad 2008-09-18 11:52:23 i ,

Är hemma från skolan idag. Går inte att dansa förkyld.

Jobbade kvällen igår. Gick sådär. Fick höra hela kvällen att gör så, du får inte göra så. Men de är fan inte lätt att komma ny. Hur ska ja kunna veta allt som ska göras. Har ju bara gått fem dagar. Sen va väl dom jag jobbade med inte jätte pedagogiska. Kändes inte bra igår. Får dåligt samvete för att jag inte gjorde som jag skulle, fast jag visste ju inte hur de skulle göras.
Ska jobba ikväll med. Vill inte. Jobbet är ju inte kul heller. Från de att jag börjar kl 16 så går de i ett. Fick hjälp med mina uppgifter igår och ändå var jag tvungen att stanna en kvart.

Gick till Carmen efter jobbet. Va väl inte heller så smart. Hade ju behövt sova. Men ville verkligen träffa vanligt folk och bli på bättre humör. De funka. Jag, Fredrik och Kalle satt där ett par timmar. Blev inte så sent ändå. Var hemma innan tolv.

Imorn ska jag försöka orka med skolan också. Iallafall sitta och kolla. Ska jobba hela helgen. Fredag kväll och dag lördag söndag. Känns just nu som att jag ofrivilligt prioriterat jobbet före skolan. Känns så fel. De är ju skolan jag flyttahit för. Skolan jag betalar och skolan jag vill vara i.

Nej usch. Nu ska jag gå ner och köpa mig en kaffe. Kanske springer förbi en klädaffär och piggar upp mig lite.

Update

Publicerad 2008-09-17 14:22:10 i ,

Gick till skolan idag och tänkte att jag skulle sitta och kolla hela dagen. Jag som inte ska vara med kommer ändå först. Klassen är dåliga på att värma upp. Men jag gick hem igen. Tyckte att de nog var bättre att gå hem och vila.
På väg till tunnelbanan möter jag på inte vem som helst. Utan Danny. Idol/Let's Dance/EMD - Danny. En fin pojk de. 

Har precis uppdaterat mitt internet. Så nu kanske de kan gå lite snabbare igen.

Ska åka och jobba snart. Tackat ja till jobb för hela veckan och helgen. Får se om jag håller mig någorlunda frisk. Har ätit ibumetin och echinagard. Så mår rätt okej. Tror dock jag håller på att få feber. Damn it!

Hängde med Fredrik i förregår. Satt hos honom och drack te och snacka skit. Första gången jag såg hans nya lya. Den va riktigt mysig och fin. Mer som än 2:a än 1:a.

Update

Publicerad 2008-09-14 22:10:01 i ,

Trevligt att ha föräldrarna på besök. I torsdags va pappa här. Vi åt i hötorgshallen. Fisk. Sen gick vi på stan och shoppade. Pappa köpte skor åt mig. Vinter sneekers.
Sen kom mamma igår. Stannade tills idag. Vi har också gått på stan. Mamma shoppade en mössa till mig och en likadan till sig själv. Sen har vi käkat på kungshallen. Åt frukost buffe nere i gallerian imorse. Riktigt gott.
Mamma frälste mig in i sushins värld igår. Köpte hem sushi och kolla på tv igår. Och sushi blir de fler gånger.
Var ute på djurgårn idag. Gick runt och tittade. Fikade. Sen tog vi färjan till slussen och gick i gamla stan. Har hunnit med lite shopping idag med. Men hanskarna jag köpte bekostade jag faktist själv. De enda jag lagt pengar på denna helg.

Har jobbat ikväll. Första dagen jag gick själv. Dock utan delegering. Men de gick bra. Lugn kväll.


Håller på att bli sjuk. Ont i halsen.

Update

Publicerad 2008-09-12 22:05:06 i ,

Har gått första dagen på nya jobbet idag. Kan nog funka. Slutade åtta idag och var hemma i kista kvart över nio. Börjar åtta imorn och måste åka härifrån kl kvart i sju.

Imorn kommer mamma. Stannar tills söndag. Trevligt med sällskap.

Va ute med Fred och Kalle igår. Träffa på Styrbjörn och Jon. Så vi hängde på Carmen hela kvällen. De va kul.

Ikväll är alla på Releasparty på statt hemma. Hade velat vara där. Men icke. Blev ju att jobba istället.

Är stressad över att ja måste sova nu så jag ska orka imorn. Har stress lagat mat nu sen ja kom hem och stress städat så de ser okej ut när mamma kommer. Jag orkar inte diska. De får mamma stå ut med.

Update

Publicerad 2008-09-10 17:39:18 i ,

Skolan går bra. Många sjuka nu. Vi va bara tio idag. Men de är rätt skönt. Blir en koncentread stämning och vi får mycket gjort och bra feedback från lärare. Fick beröm idag. Alltid kul. Piruetterna börjar släppa nu. Klarar två utan problem. Har hittat ett helt nytt lugn i kroppen nu jag saknat tidigare. De är skönt.

Ska bli sambo. Med Bea. Hittat en tvåa någonstans neråt i stan. Billig. Så flyttar in i slutet av september/början av oktober. De blir bra. Skönt att inte behöva vara ensam hela tiden. Så blir de mycket närmare jobbet.
Fick jobbet föresten. Börjar på fredag. Så kommer inte hem i helgen som jag hade tänkt.

Pappa kommer till stan imorn. Så ska träffa honom en sväng. Sen kommer mamma på lördag till söndag.

Ska kanske ut med Fredrik och Kalle ikväll.


Köpte nya kläder igår. Byxor och tröja. Nu behöver jag bara nya skor också.

Drack den godaste kaffen jag druckit någonsin tror jag. Latte med kanel från Wayne's coffee.

Update

Publicerad 2008-09-03 19:30:39 i ,

Skolan går bra. Trivs bra i klassen. Har dock sträckt mig i ryggen idag. Mindre bra.
Har flyttat in i lägenheten nu. Blir nog inte här så länge. För dyrt. Bra tillsvidare iallafall. Lite farligt att bo i en galleria. Råkade köpa en kjol idag på väg till konsum. Dock skönt att slippa gå ut för att komma till t-banan.

Hade Kristin här i måndag till tisdag. Det var trevligt.

Ska på jobbintervju imorgon. Ett äldreboende.

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela