Anna

Gospel!

Publicerad 2010-04-22 11:30:03 i ,

Igår åkte jag med storebror till Örebro och nya lyan. En riktigt mysig lägenhet. Bra matchat med bådas inredningsstilar. Följde med dem på gospel som är deras nya gemensamma hobby. De va riktigt kul. Många väldigt krista sånger givetvis. Kanske inte min kopp av te, ateist som jag är. Men kul att sjunga var de ju. Ska nog ta kontakt med svenska kören i München och sjunga lite där om jag får.
Kollade hockeyn och käkade idealmakaroner och soja korv. Har jag inte ätit på vet inte hur länge. Smaka mycket gott. Sov på soffan och åkte mer Erik tillbaka till stan imorse. 
Idag ska jag och Elin åka och hämta hennes balklänning om vi får tag på en bil.  

Jobb!

Publicerad 2010-04-21 10:58:57 i ,

Har varit ett dygn i Karlskoga nu. Intervjun igår gick bra och fick samtal imorse om att jobbet är mitt!! Tror detta sommarjobb kommer bli hur bra som helst. Ska gå och hälsa på i veckan.
Träffade Karima igår. Somnade dock i soffan under simpsons. Ska iväg och luncha på Max idag.
Ikväll ska jag följa med Erik till Örebro och se deras nya lägenhet. Ska följa med på deras nya hobby gospel. Ska bli intressant.

Lift!

Publicerad 2010-04-18 13:59:29 i ,

Har haft omtumlande dagar nu efter vulkanutbrottet. Ska på något vis komma hem men frågan är hur. 
Har fixat lift till Berlin som jag har ställt in nu igen. En tjej i klassen har fått tag på en kille som kör hela vägen till Stockholm imorgon. Så kommer troligen om allt funkar vara i Stockholm imorgon/tisdag.
Föreställningen igår gick inte jättebra. Gjorde några småfel men framförallt va stämningen låg av alla som inte fick sina familjer på besök och vi som kanske inte får åka hem på lovet. Men känns skönt att de är över nu och att vi har lov på riktigt =)

Vulkanutbrott!

Publicerad 2010-04-15 21:39:09 i ,

Ja detta vulkanutbrott kan göra så att jag inte kommer hem till veckan. 
Vilket gör att jag missar en jobbintervju, Bounce och framför allt träffa familj och vänner!
Hoppas hoppas att askmolnen hinner försvinna. Vill inte vara kvar här ända tills juni!

Allas, beloved is the face of spring!

Publicerad 2010-04-13 19:22:41 i ,

Föreställningen i lördags gick bra. Kändes helt okej efteråt. Gjorde inga direkta fel och hade kul på sceen. Idag fick vi se föreställningen på dvd. De va faktist bättre än jag förväntat mig. Så nu känns de ännu bättre. 
Hade en rätt bra dag i skolan idag. Är lite mjukare nu när vi inte tränat så hårt. Så får upp benen högre än vanligt och kommer djupare i stretcherna. Dock tog jag i lite för mycket idag. Vi tränade tilt. När man lutar kroppen åt sidan och har ena benet i luften. Höll i benet för att dra upp de högre. Tror jag sträckte mig då. Hamstring. Har värmebehandlat den nu. Tror inte de är så farligt. 
Snurrade hela dagen vilket gick sådär med tanke på att jag inte snurrat alls senaset månaderna. 
Svea börjar närma sig =D

VÅR!

Publicerad 2010-04-08 19:39:58 i ,

Har spenderad dagen i ryggläge iklädd bikini i parken. De är typ svenskt sommarväder i den parken. Helt vindstilla och solen ligger på hela dagen. Så den vinterbleka hyn är inte riktigt lika vinterblek längre. Underbart!
Har denna vecka bara en klass om dagen. 10-11:20 har vi balett. Sen är vi lediga. Helt okej med detta väder. 
Igår åkte vi till Münchens djurpark och strosade där i några timmar. De va nice. Många djur och massa djurbebisar. En elefantbebis och gorillabebis bla. Ganska sött. 
Har dessutom i dagarna antagligen säkrat min ekonomi i sommar. Sweet! Troligen fått jobberbjudande i Karlskoga.

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela