Anna

Update

Publicerad 2008-04-29 20:39:08 i Anna,

Gud vad jag har varit dålig på att uppdatera här på ett tag.

Har sen sist varit i Ålborg. Det var jättekul. Malin och jag har härjat hela helgen. Bilder kommer så småning om.

Hade dansföreställning idag. På stan. Det gick bra. På väg att tappa ena skon. Men annars va de lugnt. Kul va de. Mamma va där och kollade. Bilder kommer här med.

Ska på audition imorgon i Örebro. Ska åka hemifrån kl 6:30. Kommer ju inte vara lite trött imorgon för de. Får Jennifer i klassen med mig. Så de blir nog kul. Lite små nervös. Baletten idag gick åt helvete. Vet inte vad jag syssla med idag. Kollade på filmen från jazzlektionen idag. En liten aha uppelvelse. Ingen rolig sådan. Förstår inte vad jag håller på med.

Hälsade på hemma hos Lotta, My och Ida igår. De va trevligt. Fick med mig lite mat och recept hem. De va jättekul att träffa lilla Ida. Hur söt som helst.

Update

Publicerad 2008-04-21 18:18:08 i Anna,

Har haft en riktigt skön dag i skolan. Börja kl 9:30 med fika. Sen klassråd och sedan resa till Karlstad kl 11. Kl 12 va det föreställning. H2dance visade sin föreställning "Too die fore" Den var barnförbjuden. Innehöll mycket våld och en del naket. Helnaket. 
Den va bra. Dom hade ett tydligt budskap som dom förmedlade väldigt bra. Den blev lite tjatig vissa stunder. Men de gjorde inget. Den var både komisk, allvarlig, våldsam, kärleksfull. Väldigt intressant. 
Tog en snabbfika med Erika. Se där Erika , jag kan också rimma. 
Har varit och lämnat tillbaka balklänningen nyss i Degerfors.  

Kadettbal

Publicerad 2008-04-20 20:30:46 i Anna,

Har tillbringat hela helgen i Karlskrona. Det var riktigt trevligt. Började fredagen men en 5-6 timmar bilresa. Men de gick rätt fort ändå. Väl framme så fikade vi och sen var det bara att sätta igång med fixandet. Det var middag på kvällen på mässen. Finklätt var det. Serverades två rätters. Väldigt gott. Sen var det mingel och lite drickande. Filip som jag gick med och jag gick vidare till Nivå. Satt där en timma innan vi åkte hem.
Stora dagen lördagen var vi först på en guidad båttur. Kolla runt på alla stridsbåtar. Åt baguett och vin på båten. Tyckde de var lite fel att servera rödvin till skagenröra. Men gott var det. Jag fick tsatsiki och fetaost istället.
Efter båtturen gick vi till Waynes Coffee och fikade. Tog en stor mocca. Och den var stor. Snarare hink än kopp. Men hela gick ner. Var något koffein hög den eftermiddagen.

Sen var det hem och göra sig iordning inför balen. Fick hjälp av Nicklas mamma med håret. Som blev jättebra. Tackar Malin för tipset med halsbandet. Sminket fixa jag själv. Killarna var riktigt stilga i deras uniformer.
En abonerad buss tog oss till balen. När vi kom fram skulle alla par i tur och ordning gå upp och hälsa på kommendörena. Det som killarna var mest nervösa över. Förstår jag. Fint ska det va.
- Kommendör, Kadett Filip Marcusson ber att få föreställa fröken Anna Sjökvist.
Sen ska jag hälsa på hans dam, sen på kommendören sen ska Filip hälsa på damen och kommendören.
Sen var det champange och hälsa på ännu fler högt folk. Fast denna gång bara presentera sig. MInglade en stund innan det var dags att sätta sig till bords. Självklart var det bordsplacering. Satt vid bord E.
Till förrätt fick vi laxrulle på mörkt bröd. Vitt vin till. Jag fick tsatsiki och fetaost där mer. Man får inte dricka hur som helst. Jag drack endast när vi skålade. Sen får man inte skåla med vem som helst. Jag fick bara skåla med Filip eftersom han är yngre än mig. Om jag skålar med Filip måste han inom 1-3 minuter besvara min skål.
- Fröken Anna Sjökvist, kadett Marcusson ber att få besvara den av er så vänligen proponerade skålen.
Det var massa tal hela tiden. Verkligen imponerad av de som höll tal. De flesta i min ålder och talade hur bra som helst. Filip som är yngst av kadetterna skulle skåla för icke närvarande vänner. Och de gjorde han bra.
Till varmrätt fick jag quorn filé och potatis. Hur gott som helst. Rödvin till det. Till efterrätt var det svartvinbärs pannacotta. Men jag fick glass. Gelatin i pannakotta. Men de äter jag ändå. Portervin till desserten. Sen var det kaffe och baylies tog jag. Fick välja på wiskey, couintrau, konjak och baylies.
Efter middagen fotograferade vi oss. Sen var det dans och dryck i baren.

Kl 0:30 gick vi fackeltåg till Loppet. Där var det efterfest. Natt mat och snapsvisor. Sen var det dans. Kl 3:30 gick bussen hem. Somnade nästan direkt. Var hur trött som helst. Och hur skönt som helst att komma ur klänningen och korsetten. Kunde verkligen slappna av och andas ordetligt. Grabbarna drog vidare på efterefterfest.

Imorse höll festen fortfarande på två trappor upp. Sjöng på balkongen och härjade. Höll på när vi åkte hem vid 12. Att dom orkar. Träffat otroligt sköna människor denna helg. Verkligen trevligt. Tackar Filip för att jag fick gå med. Verkligen gentleman. Tagit så bra hand om mig hela helgen.
image44

Update

Publicerad 2008-04-17 21:50:48 i Anna,

Då va de inte långt kvar då. Åker till Karlskrona kl 9 imorgon. Väskan är halvpackad, kläderna strukna, naglarna fixade men måste dock fixas igen. Upp kl 7 imorgon och fixa de sista.

Sa hejdå till Arlen som hoppar av skolan pga skada idag. De va trist. Synd att hon slutar. Kommer sakna henne. De är jobbigt att säga hejdå. Orkar knappt tänka på hur de kommer bli när vi slutar om en månad. Blir ledsen bara jag tänker på de.

Fått två nya kallelser till audition. Den 3 maj på lunnevad och den 17 maj på kulturama.

Update

Publicerad 2008-04-16 22:57:19 i Anna,

Idag är det onsdag. Onsdagar är jazz dagar. Av dagens fyra lektioner är tre av dessa jazz. Skönt att få en riktig genomkörare för kroppen. 
Imorgon är det balett och anatomi. Sen ska vi jobba med site specific. Moderna är inställd. Sov morgon!

Update

Publicerad 2008-04-15 20:47:02 i Anna,

Har hämtat min klänning idag till balen. Fick med mig Mia. Börjar då lite smått panik nu. Har inte hittat några hår grejer. Pratade nyss med Nicklas mamma som berättade att de finns en massa regler på hur man ska uppföra sig. För de får man tydligen inte göra hursom. Så måste få reda på dessa regler snart så jag kan uppföra mig enligt regelboken. Blir jag ju helt nervös.

Skolan har gått lite både och idag. Haft balett en timma och street. På baletten gick typ varannan övning jättebra och varannan skit. Samma med benen. På höger ståben går de hur bra som helst. På vänster känns de skit. Ingen balans och ingen styrka.
Streeten va kul. Vi dansa ragga. Dock har jag fått en nerv i ryggen/benet/rumpan nånstans i kläm känns de som. Gör ont i vissa lägen. Tror de blev när jag damsög igår.
Lägenheten är ren nu. Inga kläder på golvet att snubbla över längre. Gud vad skönt de är. Får dessutom rena kläder imorgon. De hänger på tork nu.

Lagat mat precis. Pastasallad. Glömde dock köpa Rhode Island dressing. Men det löste mamma på telefon. Blanda yougurt och ketschup. Så va de problemet löst. Gratis till och med.

Update

Publicerad 2008-04-14 20:28:30 i Anna,

Nu har jag även tjattrat med mamma och Kristin på telefon. Värst vad poppis jag var idag då. Nu har jag pratat slut på batterit i telefonen. Jag som laddade den inatt.

Kom på när jag prata med Kristin vag jag glömt skriva.

Sara en tjej i klassen berättade idag att när hon tränade på site specific i fredags, hon ska vara i en telefonkiosk själv, så kom det en polisbil och stannade vid henne. En polis kliver ur bilen och går fram och frågar vad sjutton hon håller på med. Sara förklarar situationen och polisen börjar skratta. Hon berättar för Sara att någon har ringt till polisen och sagt att en påtänd kvinna står i en teleonkiosk och försöker stypa sig med telefon sladden.

Ja så ni Kristinehamnare som ser konstiga människor på stan. De är bara vi dansare som har projekt.

Update

Publicerad 2008-04-14 18:35:00 i Anna,

Kollade på The Voice morgon show på 5:an imorse. Kollar ju i och för sig ¨på det varje morgon. En sak jag stör mig lite på i det programmet är ordningen på dessa info remsor som kommer under musik videorna. Egentligen en skit sak att störa sig på.
Ni som inte sett så kommer en remsa med namnsdagar, viktiga historiska händelser, kändisfödelsedagar och kändisskvaller.
I den Viktiga historiska händelsen stod de imorse
1954 beslutade riksdagen att sänka militärtjänstgöringsåldern till 18 år.
Ytterligare en mindre intressant händelse som jag inte ens kommer ihåg nu och
1912 kolliderar fartyget Titanic med ett isberg och sjuker sedan under natten till den 15 april.
Är det inte liite fel orning? Eller är det bara jag som tänker på det?
Tycker då att det är lite mer intressant att veta om Titanic än vid vilken ålder man gör lumpen på 50-talet.  

Tjattrat på telefon med Fialia nyss. Jättelänge. Trevligt att snacka lite skit. Blir lite roligare att snacka med någon när man plockar och grejar. Har fått undan det mesta på golvet nu. Så nu kommer dammsugaren fram.

Kom på i Göteborg att de är nog ganska bra om jag använer mina glasögon. Kom på att jag faktist inte ser så bra som jag tror. Är ju i och för sig därför jag har glasögonen. Skärpning Anna!

Update

Publicerad 2008-04-14 14:52:11 i Anna,

Sitter på skolan nu. Har slutat för dagen har jag bestämmt mig för. Tänker inte gå på bild och form idag. Måste ju städa hela lägenheten idag. Har visnig av lägenheten imorgon. Så tyckte att de är slöseri med tid att sitta där och inte göra nått. Sen är Kristin sjuk. Så bilden blir inge kul då. Har precis skrivit ut mina betyg till ansökningarna. Så passar på att lämna en rad här.
Jazzen idag gick jättebra. Fick tre nya övningar som jag tyckte jag tog upp rätt snabbt. De va en uppvärmning på 9 minuter. En flås och en fot övning.
Biljad är ett skit spel. När man förlorar. 1-2

Kom hem 19:30 igår. Tåg resan hem gick rätt fort. Men mådde lite illa sista biten. Gillar inte att sitta åt fel håll. Men fick ju åka klass 1. Det var ju inte fel. Gott om plats och sköna stolar. Gratis kaffe.
Sprang på herr Skoog igår på Maxi. Han jobbade. Snacka i telefon med fröken Bäck hela tiden i affären och fick lägga på luren i örat på henne två gåner. Sorry honey! Först när jag stanna och snacka med Skoog och sen när jag skulle betala och mitt kort va tomt på pengar. Hade som tur var med det andra kortet.

Nej nu ska jag ta och göra vettigheter. Känner att detta inlägg vart ganska rörigt.

Update

Publicerad 2008-04-12 19:11:24 i Anna,

Nu sitter jag och Carro i Carros etta och är hur trötta som helst. Fötterna värker. Har sprungit på stan sen kl 11 och kom hit ganska nyss. Shoppat massor. Köpt en cardigan på Rut m,fl. En skjorta och en tanktop på BIKBOK. En oversize tröja och en t-shirt på Monki. Och lite smink och nagellack. Och mat. Och fika. Hitta dock inte allt jag skulle ha. Men det är en dag imorgon med. Carro köpte jeans, två t-shirtar, en hoodtröja och en kofta.
Mycket trevlig shopping dag.
Käkade thai mat igår när jag kom hit. Köpte hem. Gott var det. Första gången jag testa tofu. Det va gott.

Update

Publicerad 2008-04-11 11:36:23 i Anna,

15:03 går mitt tåg idag till Göteborg. Har inte varit i skolan idag. Har lite små ont i halsen och var hur trött som helst när klockan ringde. Ont i varenda muskel som finns i benen. Så jag somna om och beslöt mig för att vara sjuk idag. Hoppas bara det inte blir värre än de är nu. Har bara ont i halsen. Ska ta med mig echinagarden ner till götet om de skulle bli värre. Kan ju inte bli sjuk nu när jag ska på bal o allt. Tror du kan vara lugn Carro. Har inte tänkt att smitta dig.
Gud vad jag hatar att packa. Ska bara vara borta över helgen. Men kan inte välja vilka skor och kläder som ska med. Vad som passar ihop och vad som är bekvämt att gå och shoppa i en hel dag. Så de blr väl minst hela garderoben som åker med.
Ännu värre blir det nästa helg. Ångest redan inför packningen. Smink hårsaker klänningar finskor smycken. Herregud.

Update

Publicerad 2008-04-10 19:25:52 i Anna,

Så äntligen har vi haft första balett lektionen på fyra veckor om inte mer. Det va kul. Vår lärare gick jättefort fram. VIsa bara en övning till musik sen fick vi köra den. Så de va tufft. Men de gick rätt bra. De är bra att vi jobbar så nu. De flesta ska ju på auditions snart och då gäller de att ta in övningarna snabbt. Fick en kallelse till audiotion idag. Så den 30 april på fröken Bäcks födelsedag ska jag till Örebro till Kävestas folkhögskola. Där vill jag gå. Så hoppas jag kommer in.
Skulle ju söka Lunnevads folkhögskola. Men vet inte om jag hinner de. Ansökan ska in imorgon och jag har inget personbevis som man ska ha. Kan ju komplitera det i efterhand. Så skickar in det mer så får vi se. Måste ha två refernter med och det kan jag inte fixa adress till idag. Får jag göra imorgon.

Imorgon åker jag till Göteborg och hälsar på Carro. Ska vara där hela helgen. Så ska vi shoppa och besöka varje fik i stan. Blir kul de.

Update

Publicerad 2008-04-09 21:20:51 i Anna,

Ger livet dig citroner - gör lemonad


Idag har vi haft handikapsdag i skolan. Det var kul. Hade rullstols race och spela gole ball. Gole ball va roligast.
Ett spel där man är två lag med tre pers i varje. Så ska man kasta en boll som ska förbi de tre i andra laget. Då har man gjort mål. Haken är ju att man har en ögonbilden på sig och bollen låter. Så de gäller att hålla öronen öppna och lyssna vart bollen kommer. Inte det lättaste.

Har varit på drillen idag. Känns lite bättre nu. Vill ju gå på Eriks spelning på fredagen som vi är i Ålborg med drillen. Så det tar emot lite att följa med. Men kan inte hoppa av nu. Men tror att Ålborg blir kul. Får åka in och kolla på storebror i örebro i maj istället.
Bandet har blivit av med sin basist Tommy. Som har ersatts av Tommy. Jonsson hoppa av, Nilsson börjar istället.

Har glömt skriva om mammas lilla missöde med maten i fredags.
Satt hemma och bläddra i en tidning i väntan på maten. Mamma hade gjort tre rätters. Hör mamma svära i köket. Och när mamma svär är de nått som hänt. Så frågar vad som händer och får svaret att hon har gjort bort sig. Vågar mig in i köket och där står mamma med morotssoppa överallt. Hela köket är orange. Golvet, väggen, diskbänken, skåpsdörrar och mamma.
Mamma invigde sin nya mixer hon fick i födelsedagspresent. Dock kollade hon inte upp hur man tog bort kannan från apparaten. Hon skruvade. Man skulle lyfta. Så botten på kannan följde inte med när mamma tog bort kannan.
Mamma står helt handlingsfölamad och bara kollar på röran och undrar vart hon ska börja. Så mamma får gå och byta om och jag börjar ta rätt på röran.
Det blev bara två rätters. Men de funka lika bra det.

Update

Publicerad 2008-04-08 21:33:07 i Anna,

Hitta ett sånt där spännande tidsfördriv på malins bilddagbok.

DIG:
1. Hur lång är du? 170
2. Vad vill du bli när du bli stor? dansare, barnmorska eller operationssköterska
3. Vad pluggar du? dans
4. Har du långt hår? nää de tycker ja väl inte
5. Vilken hårfärg har du? ljusbrun
6. Sminkar du dig? oftast. Iallafall mascara
7. Har du haft sex senaste månaden? nej
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? svart vita
9. Har du kysst någon idag? nej

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop? ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? dom är lika bra på olika vis
3. Hur många syskon har du? 2
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? tack för skjutsen, hälsa hem, hejdå 
5. Vilken mat lagade din pappa senast? bor inte där längre men sist jag var där va de våfflor 
6. Hur många ställen har du bott på? 3
7. Vem i din familj stör du dig mest på? de är nog lika mycket på alla. Tror min syster ligger risigt till när jag flyttar hem igen.
8. Vilken familjemedlem är snällast? de är nog Erik. Inget ont i han
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? I lördags. Erik och jag var ute. Kolla band och festade.

KOMPISAR:
1. När var du senaste med någon kompis? Fia i fredags tror ja. Som jag räknar som va. Har ju träffat folk sen dess.
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Erika
3. Har du kysst nån kompis? ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? ja
5. Vem har du varit kompis med längst? Erika B, Erika S, Erica och Carro. Många Erikor
6. Vem känner dig bäst? Erika B tror ja. Eller mamma. Tror Erika vet mest om mig.
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? har inte varit så osams med mina vänner
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? ja de tror jag nog
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? nej

KLÄDER:
1. Vad har du på dig nu? träningskläder
2. Har du bytt om idag? ja
3. Favorittröja? nej ingen direkt
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? Snygga jeans och en snygg skjorta är ju inte fel
5. Har du gett bort kläder nån gång? Till Elin i så fall
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? ja
7. Har du handlat kläder genom internet? ja
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? nej. Gör folk sånt?
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? Speedos
10. Vad använder du för skor? vilka skor använder jag inte?

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? de ska mycket till för att de ska hända 
2. Klä dig annorlunda? jarå. Iallafall på sceen
3. Vara dig själv? Vem ska jag annars vara?
4. Visa dig i bikini/badbyxor? japp
5. Fisa inför din pojk/flickvän? Singel så de slipper ja
6. Pierca dig? tveksamt
8. Ha sex på offentlig plats? nja, tveksamt
9. Vara omogen? ja
10. Äta småkryp? verkligen inte. är ju vegetarian

SKOLAN:
1. Vad heter din skola? KPS
2. Vad heter din favoritlärare? Gillar alla tre danslärare
3. Vad är ditt favoritämne? jazz modern balett
4. Snyggaste läraren på skolan? jenny
5. Har du bra betyg? får inga betyg så slipper oroa mig för de
6. Tråkigaste ämnet? idee historia
7. Har du skolkat mycket senaste året? nej
8. Har du fuskat på prov? vi har inga prov.
9. Hur tar du dig till skolan? tar bilen liiite för ofta
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när du vart i skolan? nej

RANDOM:
1. Vet du vem FATO är? nej
2. När tuggade du tuggummi senast? tycker inte om tuggummi men nån gång för några veckor sen
3. När var du på semester senast? förra året i Thailand med familjen
4. Vilken färg är det på din tandborste? köpte en ny igår. vit och gulgrön rutig
5. Är ditt hår tråkigt? ja vad ska jag göra med det? fantasin är slut 
6. Vad har du för påslakan just nu? sträck
7. Vem såg dig naken senast? mja. kommer jag inte ihåg 
8. Hur ofta duschar du? varje eller varannan dag. blir ju så svettig i skolan av allt dansande
9. Gillar du BUBBEL ROLLER? you said what?
10. När ska du gå och lägga dig? 22:00 de är det lag på

Update

Publicerad 2008-04-08 18:44:59 i Anna,

Nu har jag skickat in ansökningarna till högskolan. Blev bara sjuksköterskeprogrammet i nio städer. Men lär ju inte komma in iår heller.

Va på stan med Kristin och jobbade med site specific dansen. Kom en bit på väg. Hade dock underlättat om inte hela stället va fullt med lodisar. Som la sig i vårat arbete. Inge vidare kul.
Gud va folk kollar när man dansar på gatan. Kan jag ju i och för sig förstå. Skulle jag också göra. Man känner sig lite dum när folk stannar och kollar på en. Och vi som tyckte lodisarna va konstiga.

Ringde Fia-lia på vägen hem. Snacka en hel timma på telefon. Sen ringde mamma oväntat på dörren så vi fick sluta. Åkte med henne till Maxi. Jag handla inget, var bara sällskap till mamma.

Imorgon är det handikapsdag på skolan. Fritidsledarna som håller i en hel dag med olika stationer som handlar om olika handikap. Blir nog kul.

Update

Publicerad 2008-04-08 14:11:19 i Anna,

Känns som en riktigt meningslös dag idag. Har inte gjort mycket. Inte haft en enda lektion. Både balett och street lärarna sjuka idag. Så har sitter vid skolans datorer nu igen. Skrivit klart utvärderningen för projketet nu precis.
Så nu har jag bara observations läxan kvar. Men den ska jag göra senare idag. Hade lite uppvärmning i väntat på läraren i street. Som inte kom. Så vi höll på i 20 min. Ska ner till stan nu en sväng och jobba på site specific med Krisitn. Hon och några i klassen leker i gympasalen nu. Tänkte lika bra att jag fixar läxorna nu annars blir dom inte gjorda. Känner mig.

Har skrivit ut ansökan till Lunnevads folkhögskola nu. Så ska fixa dom idag. Sen måste jag ta tag i ansökningarna till universitet snart. Inte långt kvar nu. En vecka eller nått. Blir också att göa idag. Sen måste jag ta tag i min lägenhet. Som ser för jävlig ut. Har nog inte varit så illa som de är nu någongång.
Nej nu ska jag ner och hämta Kristin.

Update

Publicerad 2008-04-08 09:13:55 i Anna,

Jaha. Det var ingen balett idag. Fan. Eller ja. Vi skulle köra våran egna stångskola vi gjorde själva i början av året. Men vem kommer ihåg de? Gjorde lite fotövningar en stund. Så lite duktig var jag allt. Jag som verkligen ville ha balett idag. Plocka till och med fram alla stängerna. Jaja, blir väl kanske på torsdag då. Eller ska jag behöva vänta en hel vecka till. 

Så nu sitter jag på skolan dator istället. Har en del uppgifter att göra som jag inte gjort. Men de fick vi tid till efter baletten. Så jag har inte lektion förräns kl 13. Ska ta och skirva min dansanalys nu. Väntar på att Kristin ska komma så vi kanske kan börja på rumba redovisningen. Nej nu ska jag ner till skåpet och hämta mina papper. Och lite kaffe.

Update

Publicerad 2008-04-07 19:47:43 i Anna,

Då var det måndag igen då. Vsrit en vanlig dag i skolan idag. Filmade på jazzen. Gick såklart inte så bra när de väl finns på film. Fick massa nya riktningar på övningarna så vi blev lite förvirrade. Hade i och för sig rätt bra balans dag idag.
Har precis varit iväg och solat. Eller ja, kom hem för en timma sen. Solariet jag ville ha (det billiga) var upptaget när jag kom så jag sprang på stan en sväng. Idag kom jag ihåg att köpa ögon pluppar iallafall. Solade 23 minuter. Hur varmt som helst. Skönt i början men sista fem är det nästan outhärdligt. Ska ta lite kortare nästa gång. Ser lite skillnad denna gång iallafall.

Känner mig inte helt hundra i kroppen. Blev lite yr efter solandet. Blev de igårkväll med. Hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu. Det har jag inte tid med. Ska ju till Götet på fredag.

Imorgon är det balett igen. Äntligen. Första gången på tre veckor tror ja. Sen eget arbete på dansteorin. Ska ta och göra läxorna för veckan då. Fick ny läxa idag. Ska göra ett litet arbete om Rumba jag och Kristin.

Update

Publicerad 2008-04-06 15:11:48 i Anna,

Har varit hos mamma och pappa hela helgen. Började med fika med Fia i fredags. De va trevligt. Snacka lite skit. Sprang en sväng på stan och leta hårgrejer till balen. Men de fanns verkligen ingenting. Hoppas jag hittar nått i Göteborg.

Skrev högskoleprovet igår. De kändes bra. Men resultatet va inge vidare. Trodde jag skulle få mycket mer poäng än vad jag fick. Men de va ju första gången och jag var helt oförberedd. Skyller på det.

Hängde med storebror och de gänget igår. Jag och gossarna. Va på MC klubben utanför stan och kolla på tre band. De andra bandet va bäst. Inte alls min musiksmak men jag gilla dom. Hardcore band. Kommer jag såklart inte på vad dom heter. Men Karlskoga folk är de.
Lite galet var det. Massa folk som en och en gick upp på den halvmeter höga sceenen och stagedivea ut i ingenting. Såg rätt dumt ut.
Det va riktigt bra röj där. Säkert 150 pers. Va på övervåningen av en lada. Bra festlokal. Billigt i baren. Härligt folk som va där. De va kul.
Drog vidare efter sista bandet. Till Red Brick. Satt där tills dom stängde och drog vidare till Wickan. Lyckades snacka in mig. Satt och snacka skit jag och storebror. Sen när Wickan stängde drog vi på efterfest. Som kanske inte riktigt va nån efterfest. Va där en liten stund och åkte taxi hem sen. En kul kväll. Lyckades överlåta bilkörandet till Jakes polare. Så jag slapp köra. Det känns idag. Har ju mått bättre.

Update

Publicerad 2008-04-03 20:40:26 i Anna,

Haft en jättehärlig dag idag. Baletten var inställd så vi hade sovmorgon till kl 13. Så idag har jag verkligen fått sova ut. Det va välbehövligt. Kl 10 ringde Kristin och fråga om hon fick komma upp på en kopp kaffe. Såklart hon fick. Fikade och promenerade till skolan och åt våra matlådor där.
Sen hade Streetlinjen från Karlstad en föreställning för oss. Dom va bra men ja tyckte inte dom förmedla så mycket glädje och energi. Lite oproffsiga och grejja me kläderna under showen. Så de sänkte dom lite. Men dansa kunde dom.
Hade workshop med dom. De va jättekul. Skönt att få köra en riktigt genomkörare för kroppen. Styrka och kondition. Gjorde en kul locking kombination.

Efter workshopen drog vi ner på stan ett gäng för att fira Mia som fyller 20 idag. Vi köpte glass och satte oss vid ån.
Snacka lite skit. Trevligt.
Gick och solade sen. De va skönt. Dock glömde jag att köpa sånadär grejer man har för ögonen. De va inge bra. Solade utan sånna. Hade lite ont i ögonen efteråt. Promenerade till skolan och hämtade cykeln.


Ja de var min härliga dag. Ska ta och sova tidigt nu. Upp vanlig tid imorgon med dubbla modern klasser.

Update

Publicerad 2008-04-02 21:10:35 i Anna,

Vad göra ikväll? Börjar inte förräns kl 13 imorgon. Baletten är inställd för läraren är sjuk. Så imorgon får jag sova ut. Äntligen. Blev lite sugen på att gå ut ikväll. Men ingen som vill göra mig sällskap. Så de blir en lugn kväll framför tvn. Igen. 
Har ju saker jag borde göra imorgon. Läxor. Träna balett själv. Får se vad som orkas med. 

Siri plutten blev steriliserad idag. Va och hämtade henne hos vetrinären förut. Hon hade redan vaknat då. Va hel groggy och rätt kul att se. Vingla runt hemma. Stackarn. Så hade dom tatuerat henne i örat. Trodde dom skulle märka henne med chip. 

Va en sväng på drillen idag. Kändes totalt onödigt. Tränaren sjuk och ingen musik. Kommer inte ihåg hela dansen själva så de blev inte mycke gjort. Känns inge vidare med drillen nu. Ska åka till Ålborg om fyra veckor. Är inte så peppad på de. Men har sagt att jag ska med så de är inte mycket att välja på. Vi har aldrig varit alla på träningen någongång. Så vi har inte kommit långt. Dessutom ska vi bo hos familjer där nere. Vill inte!
Massa roliga saker som händer den helgen såklart. Eriks band spelar på Wickan den fredagen och de är dansmässa i Karlstad som klassen ska dansa på den lördagen.  

Update

Publicerad 2008-04-02 10:28:34 i Anna,

Sitter i skolan nu. Försov mig nästan imorse. Efter att pratat med fröken Bäck på telefon igår kunde ja inte somna. Låg vaken i över en timma. Inte likt mig. Sen vakna jag flera gånger under natten. Vakna innan klockan och var pigg men skittrött. Stände av klockan och somna tillslut om och sov en timma länge än ja skulle. Så sen blev de brottom till skolan. Men han i tid.

Har haft jazz precis. Gick rätt bra idag. Diagonalen gick nästan bra. Den funka inte alls i måndags. Axeln känns rätt okej. Gjorde en stykeövningsgrej som inte kändes bra. Så den hoppa ja. Va nog bra. Kan tänka mig att de va den som jag fick ont av i måndags.

Nu har vi jazz snart igen med handledarna. Jazz metodik.
Onsdagar är nu mera jazz dagar. Tre lektioner jazz. En lektion med ideehistoria.

Har nästan lärt mig gillat avokado nu. Vilket mamma tycker är bra.

Update

Publicerad 2008-04-01 19:39:07 i Anna,

Har inte kommit in på bloggen på ett par dagar. Hoppas inte mina trogna läsare lämnat mig.

Har precis varit och fikat med Kristin och Mia. Kristin åkte hem och Mia och jag tog en sväng på stan och en liten promenad. Trevligt. Stannade i parken och skulle göra veckans läxa. Sitta på en offentlig plats ute och ta in intryck. Blev en massa skitsnack i en timma och inte så mycket intryck. Blir nog bakläxa.

Hade jazz igår. Första gången jag dansa på två veckor. Gud vad mycket man tappar på den lilla tiden. Hur stel som helst i kroppen. Utåtvridningen är totalt borta. Piruetterna går skit. Fotsulorna fastnar i golvet.
I en timma höll axeln. Och nu gör de ont igen. Inte på samma ställe som förr dock. Men måste ta de lungt igen. Vill inte ha på linnement eller smärtstillande. Har tänkt att sola. Och de får man inte göra förräns två veckor efter man haft på de. Tror de beror på att jag spänner mig när jag tar in nytt material.
Har träningsvärk idag iallafall. Känns bra.
Hade modern imorse. Gick sådär. Axeln kändes okej. Lite ont. Men var sjukt trött och hade blodsocker noll. Så ja satte mig sista 20 min.

Har köpt skor. Så snygga.


Till balen. Fixat klänning med.

Idag fyller mamma och Malin år. Grattis!

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela