Anna

Update

Publicerad 2009-07-15 11:16:42 i ,

Mycket tankar kring München. Längtar oerhört mycket till att komma dig. Samtidigt som jag är så rädd att kroppen inte håller. Vill ju inte ligga efter redan från start. Och dessa kostnader. Gud vad det svider att tänka på vad det gör med min framtida ekonomi. 
Köpte en balettdräkt förra veckan. Fler måste de bli. Och ett dussin sport bhar. Ett gäng nya trikåer lär de bli med. Mycket tvätt blir de. 

Träffade Sanna igår kväll. Köpte öl och satte oss på Långholmen. Snacka om allt och inget där i ett par timmar. Mycket mysigt. Åkte in till stan sen och satt i skate parken. Gillar att hänga där. Känns trist att lämna Stockholm nu. Trivs så sjukt bra här. Älskar verkligen att bara gå och titta på allt och inget nere på söder. Känner mig så hemma här fast jag inte hittar så bra eller känner många. Men Stockholm finns ju kvar. Och att stanna i samma stad eller att flytta till en helt ny med nya ställen att upptäcka så väger en ny stad mer. Hoppas bara jag hittar några bra ställen som skateparken i München att hänga på. 

Update

Publicerad 2009-07-10 13:37:38 i ,

Nätterna färdigjobbade. Gick bra. Riktigt bra faktist. Över förväntan. Höll mig vaken båda nätterna och var knappt ens trött. Sovit hela dagarn dock. Till 16 som längst. MIndre kul nu är att jag har svårare att vända tillbaka dygnet nu igen. Gick och la mig 2 igår. Men somna i förräns 3:30 tror jag. Satte kl på 10 imorse och kämpade för att vara vaken. Gick sådär. Halvsov framför tvn till 12:30. Gud va mycket siffror de blir i mina senaste inlägg. 

Igår åkte min familj till spanien. Mamma, pappa, elin och lina. Erik väntade på dem därnere redan. Tog ett break i turneén och flög från london till spanien. Elins kille patrik kommer dit senare. Flög samtidigt från samma flygplats til olika ställen. Bara jag som inte är med. 

Två blogg tips. Mycket roliga bloggar jag brukar läsa.
soranismail.bloggagratis.se
metrobloggen.se/mariamagdalena
Alot's of fun.

Update

Publicerad 2009-07-06 15:43:15 i ,

Orkade inte kämpa längre än till halv 5 igår natt. Men sov till kl 14. Blev väckt av en kille på jobbet som ville byta pass senare i veckan. Är fortfarande sjukt trött tror jag. Har ont i huvudet och ögonen. Men kan inte sova. Har stoppat i mig en ibumetin och hoppas att de hjälper. Frågan för om de inte var koffeinbrist. Har druckit en kopp kaffe med så hoppas de går över snart. Måste handla innan jobbet. Bör åka runt 20. Fyra timmar kvar. Vill inte. Finns inte en chans i världen att jag kommer vara vaken hela natten. 

Update

Publicerad 2009-07-06 00:13:20 i ,

Nu har inte jag lämnat min lägenhet på två dygn. De känns rätt skönt faktist. Håller på att ställa om dygnet. Ska imorgon kl 21:15 jobba min första natt. De är vaken natt till kl 7:45. Har aldrig och kommer nog aldrig bli en nattmänniska. Så har nu i två dygn kämpat för att ställa om dygnet. Jobbade dag i fredags och gick upp 5:40. Kämpade mig uppe till kl 2 den natten. Sov till kl 10. Kämpade mig uppe till kl 4 igår. Sov till kl 12. Så målet för natten är att vara vaken till kl 6. 6 timmar kvar. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Många filmer har de blivit. Bakade en kladdkaka igår natt. Ska nog städa denna natt. 

Har rastlös som jag är idag suttit och kladdat med en penna på benet. Hoppade in i duschen för att ta bort de men icke. Bläcket sitter där de sitter. Så nu hoppas ja att ingen ser mina ben på ett tag. 

Vet inte vad jag ska göra nätterna jag jobbar. Nätterna på mitt jobb är otroligt lugna. Händer ingenting. Men vakna ska vi vara. Här hemma kan jag iaf roa mig med datorn. Kan jag inte på jobbet. Läsa och kolla film. Absolut. Men de blir man ju så jävla trött av. 

Är rätt sugen på att tatuera eller pierca mig. Vad och var kan ja inte bestämma mig. Lite sugen på att pierca bröstvårtan eller naveln. Men vetefan om de är en så bra idée när jag dansar. Svettas ju så förbannat mycke. Skulle jag tatuera mig är jag rätt inne på nått klassiskt. Typ en svala. På överarmen. Aja. Har ju hursom helst inte råd och är alldeles för rädd för nålar. Så de lär nog inte bli nått av något. 

Ryggen gör ont. Känns inge bra. Så rädd att dra på mig ett diskbråck. Inte ok.
Många rehab övningar har de blivit senaste dygnen. Fler ska de bli. 

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela