Anna

Freedag!

Publicerad 2010-01-29 19:19:46 i ,

Så va de hälja då! De behövs. Idag strejkade mina vader. Fick kramp redan på baletten och har inte hoppat något idag. Har masserat med tigerbalsam och gått i knästrumpor hela eftermiddagen. Tänker inte få inflammerade hälar igen. Minkas lektioner va riktigt roliga idag. Har varit lite nervös inför dessa eftersom jag inte har gjort hennes nya övningar än. Pluggade på mina anteckningar hela morgonen och fixade de riktigt bra tycker jag. 

Imorse när jag käkade frukost kl 7 ramlar min roomie hem. Full och i sällskap av en ännu fullare donna. Båda fullt oförstående om vad jag gjorde uppe så tidigt på en fredag morgon. Donnan stod i köket och pratade med mig när jag kokade kaffe. Full men trevlig. Spännande morgon. Jag kom tidigare än vanligt till skolan. 

Nu ska jag bli skitsnygg och gå upp till Sanna och dricka vin. Vi vet inte vad kvällen bjuder på än men ut ska vi. 

trött, tröttare, anna

Publicerad 2010-01-27 16:22:42 i ,

Har kört hårt denna vecka. Är så stum i benen nu. Lika mycket träningsvärk som första veckan. Men de är skönt ändå. Känns att man är med i leken igen. 
Hade kort dag idag. Balett, modern och 2 timmar jazz. Så slutade 14. Gött. Schemat imorn är också rätt nice. Balett, jazz, håltimma hiphop. Slutar 14 imorn med. 
Stackars tvåorna har prüfung imorn därav inställda lektioner för oss. Tyvärr yogan med. Den såg jag verkligen fram emot. 
Ikväll är de ladies night på en bar på gatan med gratis cosmopolitan till alla damer. En sväng förbi kanske?

Kreativ

Publicerad 2010-01-24 17:10:46 i ,

Ja jävlar vad jag har varit kreativ idag. Jag har klippt och grejat hela eftermiddagen och åstakommit denna.
Sanna var nere och hjälpte mig att flytta bordet så nu har jag lite mera plats än förr. Fortfarande stökigt dock.
Ska gå och försöka vara lika kreativ i köket nu. Både matlagning och massa disk väntar på mig. 

Makeover day

Publicerad 2010-01-24 12:33:17 i ,

Japp idag ska mitt rum få sig en makeover. Har redan börjat förra helgen med att flytta sängen så långt bort från mögelfönstret som möjligt. Dock kan jag inte flytta bordet själv så de står nu mitt i rummet och jättefel. Mitt rum är nog de stökigaste och omysigaste rummet i hela München. De ska de bli ändring på. Ska dessutom vara lite kreativ och fixa lite saker att ha på väggarna. Perfekta saker att syssla med på en söndag alltså. Funderar även på att pyssla lite på en makeover här med. 

Igår gick jag och Sanna runt på stan och tog en fika på Starbucks tillslut. Mysig dag. Avslutade hemma hos Sanna och kollade på The Number 23. Kollade även ett avsnitt Family Guy för att våga somna sen. 
Min roomie är bortrest över helgen och genast är de lite läskigare när jag vet att jag är ensam hemma. 
Jo jag är 23 och borde kommit över såntdär för väldigt, väldigt länge sen. 

Night out?

Publicerad 2010-01-23 13:34:01 i ,

Kroppen kämpar emot mig på alla sätt och vis. Har i slutet av denna vecka haft ont i halsen, huvudet, öronen och båda axlarna. Tror jag har haft ont överallt nu sen jag kom tillbaka efter lovet. Ryggen är bättre nu iallafall efter att ha tränat tillbaka magen och hållningen. Axlarna har jag haft ont i förr på samma sätt. Tror de är överansträngning.
Men nu är de helg och jag tänker fan vara frisk och smärtfri på måndag.
Shoppade med Sanna igår. Sanna köpte röda converse och jag köpte inte en utan två svarta kjolar. Kjolen jag provade i höstas men var för snål för att köpa vilket jag bittert ångrade sedan fanns nu i ett exemplar på H&M i hör och häpna, min storlek. Eller ja. De va en 36a. Jag ville ha en 38a. Men jag kom i 36an så den blev de. Hittade en liknande kjol i just storlek 38. Av någon anledning gick denna inte ens upp över höfterna. Konstiga storlekar på H&M. Den andra svarta kjolen va lite mer vardags och enklare. Nöjd och glad över dessa båda inköp iallafall. 
Planen på att gå ut slutade för min del på förfesten. Inte taggad eller pigg nog. 
Ja detta hade jag iallafall på mig igår. Jag gillart.

En trött mästerkock

Publicerad 2010-01-18 20:09:39 i ,

Första veckan var tung. Otroligt tung. Tordag efter baletten sa kroppen ifrån. Va bara till att sätta sig ner och vila. Blev så även hela fredag. Har varit en lugn helg. Sanna och jag var på morgon bio. Såg Avatar i 3D. Mäktigt. Aldrig sett en 3D film förut. Trodde jag skulle må illa men icke. Promenerade till stan och shoppade lite. Blev en jeans skjorta och en bh för min del. Nice.
Trodde kroppen skulle vara med mig denna vecka. Icke. Inte heller huvudet. Baletten och moderna gick bra. Tungt i kroppen givetvis men de funka. Sen efter lunch krascha jag. Tappade ork, humör, vilja ja allt på jazzen. Kämpade mig igenom klassen ändå. Även balett coachen. Rygger började strejka på jazzen så tänkte att den inte skulle tycka om moderna. Så den blev jag sittandes på. Vill bara vara tillbaka i kroppen och huvudet utan att ha ont nånstans!!
Hemma nu och precis ätit middag. Lite extra lyx med pasta och tofufärs med champinjoner, lök och kidney bönor. Känner mig lite duktig nu. Men trött. Ska kila upp till Sanna och stjäla lite bröd eftersom jag inte orkade gå och handla idag.   

Munich

Publicerad 2010-01-11 12:22:06 i ,

Tillbaka i München igen. Resan va jobbig. Åkte från Degerfors 17:08. Bytte tåg i Katrineholm och fick sitta och vänta 30 min. Nästa tåg stannade i Norrköping där jag fick vänta 1 timma och 20 min på bussen. Illa nog kom väktare och kasta ut mig från vänthallen eftersom den stängde kl 20. Så fick vänta 40 min ute! Tippar på att de va tp -20 grader i Norrköping. Inte så kul. Hade galet ont i fötterna när väl bussen kom. Bytte sen buss i Nyköping och den tog mig till Skavsta efter 5 timmars resande. Checkade in på hotellet och gick och la mig direkt. Sov dåligt hela natten till klockan ringde 4:20! Upp och käka frukost och sen dra till flygplatsen. Vägde in handbagaget som vägde 11 kg. Fick ha med 10kg. Så packar om och lägger massa saker i jackfickorna och får då ner väskan till 10,5 vilket tydligen var okej. Sen att ja fortfarande har exakt samma mängd med mig dock på olika ställen spelar visst ingen roll. 
Sov hela flygresan. Vaknade av en duns och trodde jag skulle dö men de va planet som landat. 
Tillbaka i lägenheten hittar jag två män i min lägenhet varav jag ska dela lägenheten med en. Han har jag dock inte träffat än eftersom han var i badrummet och jag flydde lägenheten för att springa upp och hälsa på Sanna.
Sen blev de häng och massa skitsnack och uppdatering med Sanna hela dagen. Gick hem och däckade kl 21.
Här är de snö så cykla kändes inte riktigt aktuellt. De blev tunnelbana för mig. Redan på min egna uppvärmning började musklerna skaka. Så höll dom på hela baletten och moderna. En blandning av otränad, trötthet och brist på näring eftersom min vanliga frukost tydligen inte är tillräcklig längre. Va hungrig redan på balettstången. 
Jag pallade inte mer än första två klasserna. Känns ändå ok. Klassen har ju fått mjukstart förra veckan. 
Har massa ärenden till banken idag med så gick hem och ska snart ta tag i dem. Nu har ja ätit mat och ska ja ta en välbehövlig dusch. 

Ursäkta?

Publicerad 2010-01-05 12:54:39 i ,

Ännu en kommentar om mitt inlägg om kadettbalen jag var på för två år sen. 
Här är första inlägget om själva balen http://annasjk.blogg.se/2008/april/kadettbal.html

Och här inlägget om den första kommentaren om mitt inlägg om balen http://annasjk.blogg.se/2009/november/kadettbal-2.html





Flottan har aldrig haft samma respekt som armén och det finns faktiskt en viss "nördighet" med att vara officer inom flottan. Det värsta är ju att dom går omkring med sina mössor på staun och tror att dom är något. Man har lust att ropa "hallå du är bara en sketen anställd inom försvaret".

Förr i tiden ansågs det som ett riktigt loser-yrke när man inte kunde bli något annat.

Ser man till helheten så är det ju ett ganska lönlöst yrke. Dom krigar aldrig eftersom det inte finns något krig. Dom bär inga skjutvapen på sig. Dom åker omkring i en båt och pratar i radio och spränger ibland minor som de själva lagt ut. Vad är det för tramsyrke, totalt onödigt. Det kostar seriöst bara massa skattepengar även om vi nu har europas minsta försvar. Det finns uppskattning som säger att det hade tagit Ryssland mindre än ett dygn att slå ut den svenska flottan om dom hade velat detta. Så tramsig är den. Den är lönlös.

Vill du imponera på omgivningen så borde du dejta en kille inom poliskåren. Där snackar vi ett yrke där det verkligen händer RIKTIGA saker. Ledsen att göra dig besviken, men ofta är officerare sådana killar som inte kom in på polishögskolan. Dom var för dåliga helt enkelt. // Peter S


Va?? Vad är grejen?? Jag vet inte mycket om de militära yrkena och jag bryr mig inte heller.

Jag vill inte imponera på omgivningen med en kille beroende på vilket yrke han har. Ska jag vara tillsammans med någon ska de vara för att jag är kär i honom. Imponerande eller ej. Då spelar de väl ingen roll vilket yrke han har valt så länge han trivs med det.

 

23!

Publicerad 2010-01-04 15:44:38 i ,

Ja min 23 årsdag går nog till historien som en av de tråkigaste födelsedagar. Efter en perfekt start med storebrors spelning på Wickan dog den allt mer och mer. Spelningen va fantastisk. Fredrik önskade mig grattis från sceen och lämnade en liten blomma från Erik. Inte bara jag som fyllde dock. Vi va 5 pers minst som fyllde 2-3 jan.
Efterhänget på Wickan va kul. När de va dags att dra hängde jag av mig min handväska på en pelare för att byta skor. Där blev den hängande. När jag efter mycket hjälp från storebror lyckades få tag på en kille som kunde komma och öppna stället åt oss hittade jag väskan inne i garderoben. Dock saknades både plånbok och min nya kamera. Plånboken gör de besvärligt som fan för mig men kameran gör mig så ledsen.
Har detta lov blivit av med jacka, halsduk, mössa, vantar, plånbok och kamera. Juldagen och min födelsedag.
Jävla svin som finns i Karlskoga.
Tanken va att ja igår skulle åka tillbaka till München. Bokat hotell och flyg. Men nu blir jag kvar i Sverige en vecka till. Måste fixa lite med allt detta nu innan ja åker. Skaffa nytt bankkort och körkort. Dumt nog låg ju mitt tyska bankkort i plånboken med. Tack och lov inte passet. Missar tyvärr massa i skolan nu.

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela