Anna

Update

Publicerad 2008-11-23 22:31:04 i ,

Audition gick rätt bra. Får besked i veckan om jag får de eller ej. Fick lära oss 11-12 åringarnas dans för att se hur vi dansade. Inga problem. Sen fick vi lära ut 4-5 åringarnas dans till de andra för att se hur vi jobbade pedagogiskt. De va svårare. Känns dumt som fan att leka dagisfröken för 10 vuxna. Svårt att leva sig in i det. Men men vi får se hur dom tyckte att de gick för mig.

Har bytt däck på bilen idag med en jäkla massa krångel. Jobbade först idag. 8-14. Hade bilen till jobbet och inga problem. Hem och hämtade Bea för att åka till hennes mormor. Va hemma i en halvtimma ungefär. Sen när vi skulle åka vägrade bilen att starta. Stannade alla som åkte förbi för att se om någon hade startkablar och kunde starta igång bilen åt oss. Men ingen hjälp fick vi. Så Bea ringde efter sin morbror som kommer och startar den åt oss. Så en dryg timme senare kommer vi hem till Beas mormor. Fick motorstopp i en backe på väg till garaget och bilen la av igen. 2 meter från garaget. Så det var bara att starta om den igen. Med kablar och allt. Beas morbror bytte mina däck medans Bea och jag gick upp och åt middag hos Beas mormor. Hajmal och potatis. Hur gott som helst. Sen kommer Beas mormors gubbe upp och säger att däcket sitter fast. Usch vad dåligt samvete jag får att allt ska krångla så. Hade gärna bytt däcken själv. Men erbjuder de sig tackar man ju inte nej. Typiskt att allt skulle komma då bara. När allt är klart och vi skulle åka hem startar inte bilen igen. Så de blir kablarna fram igen. Har kört bilen några varv i området nu för att ladda upp batteriet. Så nu är de bara att hoppas att den fungerar imorgon när jag ska till jobbet. 


Träffade storebror som var här i helgen igår kväll. Hängde hos Fredrik vi och Jake och Kalle. Nice. 

Update

Publicerad 2008-11-21 21:53:15 i ,

Idag var KPS på besök på skolan. Det va kul. Träffade mina förra lärare Anna och Jenny. Sara från min förra klass går kvar på skolan så träffade henne med. Cicci går danslinjen nu och var med. Vi gick ut och käkade efter skolan. Sushi buffe. De satt inte fel.

Har jobbat ikväll. Gick rätt bra ikväll med. Fick dock reda på efter jobbet att en i personalen hittades död idag. Hemskt.

Tanken var att jag skulle till Malin nu. Bea och Malin och några fler ska ut ikväll. Tänkte sitta och hänga där en stund. Men har sen jag kom hem för över en timma sen inte kommit längre än till datorn. Så det lutar åt hemma kväll. Kan vara skönt de med. Har ju lyan för mig själv nu.

Update

Publicerad 2008-11-20 22:01:41 i ,

Idag ställde vi in halva modern klassen pga att en balkongdörr som inte gick att stänga. De drog så pass mycket att vi inte kunde dansa. Skade risken blir förstor då musklerna inte går att hålla varma. Surt.
Imorgon kommer KPS till skolan och hälsar på. Ser jag fram emot. Mina gamla lärare och Cicci. Kul kul. Ska luncha med Cicci efter skolan. Bea och Malin i allafall. Tror jag hakar. Men jobbar kväll imorn så inte spikat.

Storebror kommer i helgen! I och för sig jobbar jag och har audition. Men lite ska vi väl hinna ses.
Jobbade kväll ikväll. Gick bra.

Update

Publicerad 2008-11-15 23:39:24 i ,

Sitter hemma i skogarna nu och skirver på systerlitens dator. Har lugn hemma kväll ikväll. Behöver de känner jag. Har varit sjukt trött hela kvällen.
Har varit på loppis med Karima idag. Fyndade en kavaj för 40 kr och en jeansskjorta för 20.
Lina och Erik kom hem till mamma och pappa runt lunch. Tanken va att vi skulle gå ut och gå. Men vi kom aldrig iväg. Satt hemma och kolla i gamla fotoalbum istället. De va mysigt. Åkte och köpte mat på Viking. Falafel och ris. Är fortfarande mätt.
Mamma och pappa har kommit hem från släkten i Skövde. Så har varit ute och gått med dom runt spåret. Fick en present dom köpte i Milano till mig. En t-shirt. Snygg.
Igår spelade storebror på Wickan. De va kul att träffa alla. Spelningen va inte den bästa dom gjort men bra ändå. Själva sa dom att de va en konstig spelning. De va rätt lite folk så de va lite synd.
Lina överraskade storebror med att dyka upp. Visste att hon skulle komma men hade inte sagt nått till Erik.
Imorgon ska jag försöka hinna med att träffa alla jag inte hunnit träffa än innan jag åker hem. De är de som är så trist med att komma hem över helgen. Blir så mycket måsten. Samtidigt som man vill träffa alla man inte sett på länge.

Update

Publicerad 2008-11-14 07:21:39 i ,

Morgon bloggar. Det brukar jag aldrig göra. Ska åka hem idag och tänkte lyssna lite på musik till ett solo jag ska göra. Men glömde ladda ner en låt jag ville ha igår så de har jag gjort nu.

Sitter och har beslutsångest. Gå till skolan eller inte. Jag är inte helt frisk. Är jättetrött. Och har dansabstinans.
Måste packa klart innan skolan om jag nu går. Tror jag går. På baletten iallafall.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe.

Update

Publicerad 2008-11-12 21:22:06 i ,

Och där sket sig Annas ekonomi totalt.

Har satt över mina sparpengar i en fond i sommras. Hade jag glömt bort. Så mamma ringde och sa att jag hade kvar 800 på mitt sparkonto. Trodde jag hade betydligt mycke mer som jag hade tänkt ta ut snart eftersom min lön inte räcker till. Men det kan jag alltså inte göra. Vilket innebär att jag får leva på de få pengar jag har kvar.
Hoppas verkligen att Kista killen inte ringer och vill ha hyra för förra månaden för lägeneheten jag inte bodde i. För då jag har verkligen ingenting kvar.
Med dessa ingenting ska jag klara hyra, mat, bil, julklappar, el, telefon, internet, tv, SL kort för våren(2 000kr), skolavgiften för våren(18 000kr).
Hur i helvete ska de funka?? Nu är de ju bara att glömma allt som heter shopping. Hur i helvete ska jag överleva de?
Panik!!
Jävla tur för mig att det är jul och att jag fyller år snart.

Annars så har jag jobbat idag. Så nu får jag lite pengar iallafall i december. Ska jobba imorn med.

Satt idag i skolan. Har ont i halsen och håller på att bli sjuk. Ska hoppa över baletten imorgon och ta sovmorgon. Men moderna vill jag inte missa. Ska kolla på yrkes tvåornas moderna klass. Alltid kul att se dansare som är bättre. Blir så peppad och inspirerad av det.

Update

Publicerad 2008-11-11 19:30:59 i ,

Bit ihop och njut! 
Precis så det är. När man inte vågar prata om det. När man inte vågar berätta. När man lider i tystnad för att man skäms.
Nu är det slut med det.







Jag fick en audition/anställningsintervju idag. De känns bra. Så nästa helg smäller det. Tydligen många sökande och dom var väldigt intresserade av mig. De känns jäklit bra. Hoppas och hålla tummarna.

Åker hem på fredag. Ska bli kul. Storebror spelar. Har inte setts på en och en halv månad. De ska spela på Debaser den 6 december. De ska bli riktigt kul. Ska dra med mig brudarna i klassen dit då. Fun fun.

Håller nog på att bli sjuk tror jag. Har jag inte tid med denna gång heller. Ska jobba imorn och på torsdag. Så nu blir det en echinagard kur till.
Myste i badet med glögg förut. Mys pys. Riktigt skönt.

Update

Publicerad 2008-11-10 18:36:59 i ,

Bloggen har inte funkat på ett tag. Men nu är jag tillbaka.

Helgen har varit bra. Va ute i fredags. Carmen. Jag, Jo, Sanna, Bea, Ale, Stefan i street och hans kompis Tommy som fyllde 20. De va en trevlig kväll.

Var på dansföreställning i lördags. Hade tur att vi kom in Bea och jag. Hade inte förbokat biljetter. Men vi kom in. Fast fick sitta på golvet. Föreställningen var jätte bra. De va olika street crew som visade upp sig. Inspirerande och peppande.
Saknar faktist att vi inte får dansa så mycket koreografi. Ska försöka ta tag i det själv.

Fikade med Sanna och Jo i söndags. Dom ska eventuellt med hem till Karlskoga i helgen och kolla på storebror som spelar på Wickan.

Är på rikigt jäkla dåligt PMS humör idag. Inte ens kaffe har hjälpt. Choklad kanske funkar. Choklad pudding får de bli.

Update

Publicerad 2008-11-05 18:44:10 i ,

Skolan idag var kul. Vi hade kompostion på moderna. Satte ihop våra små fraser två och två. Visade för varandra. De va riktigt coolt att se vad alla skapat. Några riktigt häftiga moments.
På jazzen gick vi vidare på nya koreografin.

Efter skolan stannade jag, Ale, Jo, Lizette och Elmaze kvar och fikade. Jo och Lizette drog och vi andra gick ner och dansade en stund. Körde lite street koreografi med Elmaze. De va kul. Länge sen jag körde street. Saknar att dansa riktig koreografi. Blir så seg på att snappa upp steg. Saknar Nelas hyper tempo och riktigt härliga danser.

Hade inte ätit ordentligt sen frukost. Så enegrin tog slut så jag åkte hem. Trött på bussen. Somnade igen. Trött och lite små irriterad när jag går av bussen hemma och hittar en fin lapp på min bil. 450 kr i felparkering. Precis vad jag behöde. Ringde och beklagade mig för mamma och Daniel. Har ju inte råd med detta. Nu har jag iallafall flyttat bilen. Får vi se om den står lagligt där.


Hoppas på balettvikarie imorgon. De va så givade.

Update

Publicerad 2008-11-04 20:06:26 i ,

Nu är alla familje medlemmar  hemma i landet. Mor, far och syster från Italien och storebror från sin turné. Så nu har jag hemlängtan. Har inte träffat Erik på över en månad. Prata med mamma idag som berättade att de skulle åka och fira min kusin som fyllt 18. Och Eriks tjej Lina ska med. Vill också!! Funderar nästan på om jag ska ta och åka hem till helgen med. Fast heglen efter de spelar Erik på Wickan. Och min farbror i Skövde fyller 50. Så de blir kanske att åka hem då.

Har haft vikarie idag på baletten. En riktigt bra vikarie. Mycket givande. Kul med possitiv feedback.
På jazzen började vi med den nya koreografin vi ska visa upp på föreställningen. Den verkar kul.
Trött i kroppen efter dessa två dagar. Somnade på bussen hem och missade nästan min hållplats. Blir att sova tidigt ikväll. Fast jag vill ju kolla på valet. Men de blir de inge med.

Fikade med Sanna, Jo och Matlida efter skolan. Vårt fikande slutar alltid med att mitt smink är totalt borta. Skrattar så sminket rinner.
Kollade på proffsklassen street på TVn. Finns en TV skärm i cafét som visar vad som pågår i stora danssalen. Shit vad dom är duktiga. Riktigt imponerande. Vill också!!

Update

Publicerad 2008-11-03 19:46:51 i ,

Min familj är strandsatta i Italien. Missade sitt plan hem. Fick köpa nya biljetter och är inte hemma förräns sent inatt. Däremot ryktas det att min bror är tillbaka i landet. Ska ringa och bekräfta.

Har dansat idag första gången på en och en halv vecka. Vilket är väldigt länge. Haft dansabstinans. Hade modern klass med våran riktiga modern lärare vilket vi inte haft på typ fyra veckor. Hon har varit skadad. Men nu är hon tillbaka. Hade improvisation. De va kul men sjukt jobbigt. Jobbade med Labans teorier. Blev helt illamående efter ett tag.

Våran balett lärare va sjuk och dom hittade ingen ersättare. Så vi fick kolla på yrkes ettornas balett klass. Jag som verkligen ville dansa balett. Vet inte hur de kommer bli imorgon. Vår lärare kommer inte. Hoppas dom hittar en ersättare.

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela